Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sortland

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sortland sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sortland miniopas

Sortland
Autonvuokraus Sortland

Pohjois-Norja kaupunki Sortland on 4600 asukasta (2008), ja on adminstrasjonssenter vuonna Sortland kunnassa. Kaupunki sijaitsee Nordlandin läänin ja kuuluu alueen ja øydistriket Vesterålen. Sortland yhdistetty mantereeseen kautta Sortland Bridge.

Sortland on tienhaarassa, ja valtatie 82 kulkee pohjoiseen Andenes. Lisäksi käyvät Hurtigruten ( Bergen – Kirkkoniemi ) Sortland satamaan päivittäin.

Kaupunki on usein kutsuttu ”sininen kaupunki salmen” – koska kaupungin rakennukset yhteydessä hanke oli maalattu eri sinisiä sävyjä.

Vesterålen yhä matkailuliikennettä, ja kauniit maisemat, keskiyön aurinkoa kesällä ja tumma aikoina luonnonilmiöstä aurora vaikuttaa tähän. Alueella on myös tarjolla, kuten valaiden katselu, melonta-, vuoristo ja ranta kävelee jne.

Kaupungin matkailupalvelut kuuluvat toimet Sortland museo, joka on näyttelyitä eri paikkakunnilla keskus –   keskittyy kulttuurimaiseman historiaa ja Sortland kirkko vuodelta 1901.Kaupungin vuotuinen jazzfestivaali viikonloppu on suosittu tapahtuma järjestetään syyskuussa.

12 km keskustan ulkopuolella on Lihallen Kulttuuri Farm (Sigerfjord), joka on taidegalleria ja kahvila – jossa on myös upeat näkymät vuorille ja vuonoja.

Lähin lentokenttä on Stokmarknes Airport – Skagen, joka sijaitsee 21.5 km lounaaseen Sortland.