Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sandnessjøen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sandnessjøen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sandnessjøen miniopas

Sandnessjøen
Autonvuokraus Sandnessjøen

Sandnessjøen on kaupunki ja hallinnollinen keskus Alstahaug kunnassa, joka sijaitsee Nordlandin läänin. Kaupungissa on 5700 asukasta (2009) ja kuuluu alueen ja maiseman Helgeland.

Sandnessjøen Alsten sijaitsee saarella, joka sijaitsee suulla Vefsnfjorden. Kaupunki on napa ja kaupan keskus ulko Helgeland ja satama käyvät rannikkovesissä (Bergen – Kirkkoniemi ).Satamasta on lauttayhteyksiä mm Bodø.

Sandnessjøen silta mantereelle kautta 1100 metriä pitkä Helgeland Bridge.

Hieman etelään kaupungin vuorijono ”Seven Sisters”, joka on ollut maamerkkinä alueella ammoisista ajoista lähtien. Korkein huippu on Botnakrona, joka mittaa 1072 m. ”Seven Sisters” on suosittu matkailukohde, joka sopii retkeilyyn. On merkitty polku Jokainen valtio.

Muita alueen nähtävyyksiä ovat Petter Dass museo, joka sijaitsee aivan Sandnessjøenissa keskustassa, rauhallinen Alstahaug piha, joka on suosittu virkistysalue.

Museo on omistettu runoilija pappi Petter Dass (1646 – 1707), ja tässä vanha pappila 1700, jossa näyttelyitä, samoin kuin suhteellisen uusi museorakennus (vuodesta 2007), näyttelyhalli, museomyymälä ja kahvila.

Lähin naapuri on Alstahaug kirkko, rakennettu 1200-luvulla vuolukiveä.

Sandnessjøen Airport – Stokka sijaitsee 11 km lounaaseen keskustasta.