Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Elverum

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Elverum sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Elverum miniopas

Elverum
Autonvuokraus Elverum

Elverum sijaitsee sisäosassa itäosissa – erityisesti Østerdalen: Hedmark läänissä. Kaupungin väestöstä itse sijaitsee ca.13.500 (noin 20000 kunnassa Elverum), ja Elverum on ollut kaupungin asema vuodesta 1996.

Norja armeija on useita sotilaallisia laitoksia Elverum alue – ja populaarikulttuurin rakennettu Cube Arena (joka sisältää palvelut, kuten kuntosali ja konserttisali) on käynyt läpi yhteistyötä sotilaallisten ja kansalaisyhteiskunnan Elverum. Se on myös sotilaallinen historia on luonut kaupunkiin, joka perustuu Christian Brothers linnoitus, joka oli jätetty täällä vuonna 1600. Rauniot tärkeä muistomerkki.

Muuten on olemassa kaksi kansallista museoihin Elverum: Glomdalsmuseet (yksi suurimmista ulkona historiallinen museo) ja Norja Metsämuseo.

On myös pari taidegalleriaa kaupungin – joka Elverum Art Gallery, joka avattiin vuonna 2005, on suurin.

Kun se tulee festivaaleja ja tapahtumia, Grundsetmartn (yksi vanhimmista markkinoilla) ja juhla Elverum mainittu. Ensin järjestetään vuosittain maalis – viimeksi elokuussa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee 80 km etelään Elverum.