Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Halden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Halden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Halden miniopas

Autovuokraamo Halden
Autonvuokraus Halden

Halden, joka on noin. 28800 asukasta (2009), joka sijaitsee Etelä Iddefjorden Østfold County – rajan läheisyydessä Ruotsi. Boundary välinen raja kahden naapurimaan kulkee keskellä Iddefjorden sitten ulos Moss on Outer Oslofjord. Lähin naapuri kaupunkien Sarpsborg (31 km pohjoiseen Halden ja Strömstad Ruotsissa (32 km etelään Halden).

Halden oli byprivilegier sen vanhan nimen – Fredrikshald – vuonna 1665, ja kaupunki on kasvanut alle ylänkö linnoitus, joka oli rakennettu 20 vuotta aikaisemmin.Fortress Fortress Halden kuuluisin nähtävyys. Yhteydessä Norjassa vuonna 1658 joutui luopumaan Bohuslen Ruotsiin, linnoitus laajennettiin ja vahvistettiin – ja näytti siltä, niin se on tärkeintä puolustautua ruotsalaiset. Keinona on erittäin hyvin säilynyt.

Suuri Halden tuhoutui tulipalossa vuonna 1826, ja se oli sitten luetteli useita komeita rakennuksia empiretyyliä. Yksi näistä on Fredrikshald Theatre (1838) – vanhin teatterirakennus. Se ei kuitenkaan ollut teatterin liiketoimintaa Halden, jo ennen tätä. Konservatiivisessa (”Harald Fairhair Club”), rakennettu noin 1760, on itse asiassa Rosenlund Hall – maan vanhin teatteri.

Arkkitehtonisesti hieman pois keskustasta, Red Mansion – Kontit ja perheet Ankers vanha asuinpaikka. Vanhimmat osat tämän rakennuskompleksin on peräisin 1600-luvulta, ja loput on lueteltu 1700-luvun lopulla.

Lähin lentokenttä on Moss Airport Rygge, joka sijaitsee 55 km luoteeseen Halden.