Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kristiansund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristiansund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristiansund miniopas

Kristiansund
Autonvuokraus Kristiansund

Kristiansund sijaitsee rannikolla Länsi-Norjassa – enemmän ja Romsdalin lääni – ja on noin 20000 asukasta (2007). Kaupungin kasvot meren kolmen saaren Norjan kirkko, Pohjois-Norjaan ja Inland – joka on silta yhteydessä toisiinsa.

Kristiansund on tärkeä kaupallinen keskus alueella ja vieraili päivittäin Coastal Express, joka kulkee Bergenin ja Kirkkoniemen. Satama satama-alueella on useita kulttuuri-sivustoja ja museot päässä Kristiansund kauden fiskeriby – mukaan lukien Norja Klipfish Museum.

Kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ovat Kvalvik Fort – yksi parhaiten säilyneistä rannikon linnake 2 World War II, Fire Museum, Shipyards museo, Petro-keskus – luontokeskus, jossa vierailijat voivat oppia lisää öljyä liiketoiminnan ulkopuolella Norja rannikolla, Northland kirkko 1914, Arne Øverlands Galleria – taidegalleria näyttelyitä Norja maalareita, ja vesipuisto ”Atlanterhavsbadet – vetonaula koko perheen lukien vesiliukumäkiä, aalto-allas, kiipeilyseinä ja poreallas.

14 km merelle Grip kalastajakylä – saari kapeita katuja ja pieniä, viehättävä talo. Voit myös käydä matkailukohde Grip taloa 1500-luvulta.

Muuten Kristiansund hyvä ostoskeskus, jossa kauppoja ja yöelämää sekä useita paikkoja. Kaupunki on myös kuuluisa ooppera, ja se on vuosittain operafestuke helmikuussa.

Kristiansund Airport sijaitsee 8 km luoteeseen kaupungin keskustasta.