Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sandefjord

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sandefjord sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sandefjord miniopas

Sandefjord
Autonvuokraus Sandefjord

Kaupunki Sandefjord (40600 asukasta v. 2008) sijaitsee maakunnan Vestfold Etelä Norja – Oslo-vuonoon. Kaupunki osti kaupungin oikeudet vuonna 1845, ja pääelinkeino kaupungin tuolloin, merenkulku ja valaanpyyntiä. Tänään, Oslo on edelleen satamakaupunki, mutta valaanpyynti on korvattu teollisuudelle ja yrityksille.From kaupungin satama on lauttayhteys Strömstad Ruotsissa.

Tukholma on ehkä parhaiten tunnettu siitä, että kesä näyttää, ja välillä rannikolle Iso saari ja saaren länsiosa ovat 146 km rantaviivaa kauniita rantoja, mökkejä ja leirintäalueita.

Kaupunki on täynnä muistoja viikinkiajan ja pronssikaudella. Merkittävä matkailukohde on pyhäinjäännösten Park Gokstadhaugen – jos Gokstad alus oli kaivettu 1880 (ja se on nyt esillä Viikinkilaivamuseo vuonna Oslossa ).

Muita nähtävyyksiä Oslossa kuuluu Camping kappeli avattiin vuonna 2004 (ja mahdollisesti EU: n ainoa kelluva kirkko), Bjerg Street (yksi vanhimpia säilyneitä asuinalueille – valkoinen maalattu idyllinen puutalo alusta 1800), vesipuisto – kanssa veistos ”Poseidon”, valaanpyyntiä museo ja Valaanpyynti Monument 1950 (joka on listattu ranta).

Sandefjord – Torp sijaitsee 10,4 km keskustasta pohjoiseen.