Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tillerbyen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tillerbyen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tillerbyen miniopas

Autovuokraamo Tillerbyen
Autonvuokraus Tillerbyen

Tiller kaupunki sijaitsee 11 km etelään Trondheimin keskustassa – ja suunniteltiin 1980-luvulla helpotus keskus Trondheimin keskustassa.Alunperin Tiller kaupunki nimeltään Heimdal kaupunki, koska se kuuluu Heimdal, joka on yksi Trondheimin neljä hallinnollista alueista.

Tiller kaupunki on viime aikoina lisääntynyt suuresti – ja on olemassa suunnitelmia laajentaa edelleen tulevina vuosina – sekä asuinalueiden, kaupallinen kehitys ja hotellin toimintaa. BI on myös täällä.

Se hallitsee Tiller tänään, kolme suurta kauppakeskusta. Suurin, kaupunki Etelä-ala on 38000 m2 ja se sisältää 71 eri myymälää. Näin ollen se on yksi Norjan suurimmista ja suunnitelma on, että keskus kasvaa kaksinkertaiseksi vuoteen 2020. Kaksi muuta kauppakeskukset ovat Tiller Markkinat ja Storm Center – molemmat yli 20 myymälää kukin.

Tiller kaupunki sijaitsee E6, ja lähin lentokenttä on Trondheim Lentokenttä – Værnes, joka on 27 km koilliseen suuntaan.