Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kirkkoniemi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kirkkoniemi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kirkkoniemi miniopas

Kirkkoniemi
Autonvuokraus Kirkkoniemi

Rannikkokaupunki Kirkkoniemen sijaitsee Varangin vuonon Pohjois-Norjassa, ja kuuluu Finnmarkin läänissä. Kirkot tuli kaupunki vuonna 1998 ja on 3300 asukasta (2009). Kirkkoniemi on hallinnollinen keskus Etelä-Varangin kunta, jossa rajat sekä Venäjän ja Suomen.

Kirkkoniemi on suuri Arctic erämaa seikkailuja, ja kirkkaalla säällä voi kokea yöttömän yön kesällä ja revontulet talvella. Suosittuja aktiviteetteja ovat kuningasrapu safari, joki veneretkiä Norja ja Venäjän raja-ja porosafarit.

Kirkkoniemi on useita historiallisia monumentteja ja nähtävyyksiä, 2 World War II – kuten pommi lahti ”Andersgrotta” Venäjän Monument ja sota Äidit muistomerkki (muistomerkki naisten työtä lasten ja kotien toisen maailmansodan aikana 2).

Muut nähtävyydet kaupungissa ovat Etelä-Varangin museo / Frontier museo (jonka näyttely kertoo alueen luonnon ja kulttuurihistoria) ja Savio Museum (taidemuseo omistettu kuuluisan saamelaisen taiteilija John Andreas Savio (1902-1938) – näyttely hänen kuvamateriaali kuvaa saamelaisten poronhoidon kulttuuri ja Pohjois-Norja luonto).

Hieman ulkopuolella kaupungin pappi vuori – mikä on näköalapaikka yli Kirkkoniemeen ja Varangin vuonon.

Kirkkoniemi on päätepiste E6, ja Hurtigruten ( Bergen – Kirkkoniemi).

Kirkkoniemi Airport – Høybuktmoen, joka sijaitsee 14 kilometriä keskustasta länteen.