Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mo i Rana

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mo i Rana sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mo i Rana miniopas

Mo i Rana
Autonvuokraus Mo i Rana

Pohjois-Norja kaupunki Mo i Rana sijaitsee kunnan Nordlandin läänin ja on 17900 asukasta (2009). Mo i Rana on kauppakeskus alueelle on erinomaiset viestintä modernilla tieverkko, rautatiet ja lentokentät.

Lisäksi kaupunki Pohjois-Norjan suurin satama (jälkeen Narvik) ja saa noin. 1200 vuosittain saapuvien.

Mo i Rana sijaitsee pään Ranfjord eteläpuolella Salt Rock, Svartisen National Park ja Polarsirken. Sivusto aiemmin nimitystä ”Iron City”, mutta vaati tänään ”Napapiiri City.

Mo i Rana tuli kaupunki vasta vuonna 1997, ja kaupunki ovat kävelykatuja kauppoja ja ostoskeskuksia, kaupungintalo, kahviloita ja ravintoloita.

Lisäksi upeita maisemia ja virkistysalueita, Mo i Rana useita sivustoja – myös Mo kirkolle 1724, Rana museo (paikallinen historiallinen museo luonnon historian laitoksen) ja Moholmen – Mo i Rana n vanhin kaupunginosa, jossa historialliset rakennukset ja venesatama.

10 metriä korkea patsas ”merenmies” vuodelta 1995, on myös yksi kaupungin nähtävyyksistä. tämä on Ranfjord – noin. 15 metrin päässä rannasta.

Mo i Rana lentokenttä – Røssvoll sijaitsee 12.5 km koilliseen downtown.