Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Glomfjord

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Glomfjord sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Glomfjord miniopas

Autovuokraamo Glomfjord
Autonvuokraus Glomfjord

Glomfjord sijaitsee melkein lopussa lähes 20 meripeninkulman Glomfjorden in Meloy kunnassa Nordlandin läänin. Useimmat matkustaa sisällä jyrkkiä vuoren seinää Fyken 883 metriä ilmassa. Täällä myös Glomfjord voimalaitokset – tunnettu yhteydessä liittoutuneiden sabotaasi ”Operaatio Myskin Dunder” alle 2 World War II. Kylässä on noin Glomfjord. 1200 asukasta (2009), ja yksi kauneimmista tieosuuksilla – ”Coastal Route” (Route 17) – kulkee keskustasta.

Glomfjord liittyvät monet pääasiassa teollisuuden, koska yksi Pohjolan suurin teollisuuden aloilla (Glomfjord Industrial Park) sijaitsee täällä. Mutta alueella on myös runsaasti mahdollisuuksia ainutlaatuisia kokemuksia.   Lähin osa toiseksi suurin jäätikkö – Svartisen – on lähes 2 miljoonaa kaakkoon Glomfjord. Aivan keskustan ulkopuolella on myös paljon pienempi Glombreen, jossa myös löytää 1200 metrin korkuinen vuori Istind. Se katsoi, että jäätikkö ja vuoristo vaellus alueella. Meloy on myös kaunista rannikkoa, missä se on mahdollista lomaa kuin ”saari hopping”.

Glomfjord suurin nähtävyys on Glomfjord Alpine-keskus, joka sijaitsee lyhyen välimatkan päässä taajama-alueella. Tässä se sopii myös lumilautailu toimintaa, ja tehdas on ominaista lehden ”Free Flow” yhtenä parhaista lumilautailu paikat Norjassa.

Lähin suuri lentokenttä on Bodo Airport sijaitsee 54 km luoteeseen Glomfjord.