Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stathelle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stathelle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stathelle miniopas

Stathelle
Autonvuokraus Stathelle

Pikkukaupunki sijaitsee Stathelle Bamble kunnassa – läänissä Telemark – noin. 160 km lounaaseen Oslossa. Stathelle on noin 8000 asukasta (2008), ja siellä Langesundsfjord, Frierfjord ja Eidangerfjord tavata – klo sisin osa Langesund niemimaalla.

Brevik Bridge (Highway 354) ja Grenland Bridge (E18) sijaitsee suoraan Stathelle.

Historiallisessa keskustassa Stathelle on nähtävyys, kapeine katuineen ja puurakennuksia 1830-luvulta. On myös hyvä ostoksia keskustan erilaisia kauppoja ja länsipäässä Brevik silta on ”Brotorvet Ostoskeskus – yhteensä 43 kauppoja ja ravintoloita.

Muuten Stathelle suosittu paikka ulkoiluun, kuten veneily ja kalastus, ja siellä on hyvä uima täällä kesällä.

Vuonna Bamble kunta Olavin kirkko, joka on tutustumisen arvoinen. Täällä näet rauniot antiikin keskiajan kirkon 1150, ja pienten puolella kappeli – Mary kappeli – on avoinna yleisölle ympäri vuoden.

Naapurikaupunkiin Langesund on kärki niemen Langesund – 6.6 km kaakkoon Stathelle.Täällä voi käydä Bamble Rannikon museo (vuonna puurakentamista 1700) – joka asiakirjat piirin merenkulun historian kalastus, laivanrakennus ja merenkulku. Museossa on myös näyttely maalauksia ja käsitöitä.

Quality Hotel & Resort Leikkaa maatilalla meri on myös suuri vesipuisto, vetonaula koko perheelle. Siinä on vesiliukumäkiä, uima-allas, poreallas ja sauna.

Lähin suuri lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka sijaitsee 55 km koilliseen Stathelle.