Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alattio

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alattio sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alattio miniopas

Alattio
Autonvuokraus Alattio

Alattio, joka on noin. 13000 asukasta (18500 koko kunnan), joka sijaitsee Altan alueella – Länsi Finnmarkin, joka on Norjan pohjoisin maakunta.Alattio tuli kaupunkiin myöhään kuin 1999, ja useimmat asukkaat asuvat tai noin Alattio – myös Bossekop ja Tverrelvdalen. Historiallisesti, Sami Bossekop on hallinnut – kuten on Tverrelvdalen kveeni.

On olemassa useita arkeologisia todisteita siitä, että Alattio on ollut asutusta jo yli 9000 vuotta. Kivikauden löydöt vuoristossa Komsa, mitkä asiakirjat ns Komsa kulttuuri, katsotaan vanhin ratkaisun tulokset.

Muuten monet kalliokaiverrusten Alattio ja ympäröivän alueen (vanhin on yli 6000 vuotta vanha) Alattio suurin nähtävyys. Ne löydettiin vuonna 1973 ja on nykyään UNESCOn maailmanperintökohde. Suuri osa vanhimmista historia on dokumentoitu Altan museo, joka äänestettiin Euroopan Museum of the Year vuonna 1993. Toinen tunnettu museo Alattio Tirpitz Museum – sotamuseossa perusteella 2 Toinen maailmansota ja kuuluisa saksalainen taistelulaiva Tirpitz.

Alattio on myös tunnettu kauniista maisemista – ja keskiyön aurinko kesällä ja revontulet näkee usein täällä talvella, ovat suosittuja matkailukohteita.

Lentokenttä Alattio Airport sijaitsee Tverrelvdalen, 3.5 km itään Alattio.