Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mosjøen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mosjøen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mosjøen miniopas

Mosjøen

Autonvuokraus Mosjøen

Mosjøen on kaupunki Nordlandin läänin sijaitsee pään Vefsnfjorden vuonna Vefsn kunnassa Norjassa .Kaupungissa on noin 10000 asukasta (2010), ja on osa alueen ja maiseman Helgeland. Mosjoen tuli kaupunki vuonna 1875, ja on nykyään tärkeä kaupallinen keskus ja liikenteen keskus alueella.

Jokien ja Skjerva Vefsna virtaa kaupungin läpi, ja Mosjoen on myös sen jalka Øyfjell (818 m). Vuori käytetään usein turistien ja paikallisten retkeilyyn, ja on olemassa polkuja jopa Cairn päälle.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä viehättävä Mosjoen Sjøgata keskustassa, sen puurakennuksia 1800-luvulta. Muita nähtävyyksiä ovat Dolstad kirkolle 1735, Helgeland museo Jacobs laiturille Sjøgata (kotiseutumuseo pysyviä ja muuttuvia teema) ja Vefsn integroitu kokoelma Dolstad – piha, jota ympäröi vanha maatila rakennuksiin, joissa vanhin on 300 vuotta vanha ja kaupungin puisto paviljonki.

Mosjoen on myös rikas kulttuurielämä, etenkin musiikin ja käsityön.

Nordland viiva ja E6-moottoritien Mosjoen, ja kaupungin lentokenttä – Mosjoen lentokenttä – sijaitsee 5 km etelään keskustasta. Sieltä on säännöllisiä lentoja muun muassa Tromssa ja Trondheim.

Suomi