Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mosjøen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mosjøen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mosjøen miniopas

Mosjøen
Autonvuokraus Mosjøen

Mosjøen on kaupunki Nordlandin läänin sijaitsee pään Vefsnfjorden vuonna Vefsn kunnassa Norjassa. Kaupungissa on noin 10000 asukasta (2010), ja on osa alueen ja maiseman Helgeland. Mosjoen tuli kaupunki vuonna 1875, ja on nykyään tärkeä kaupallinen keskus ja liikenteen keskus alueella.

Jokien ja Skjerva Vefsna virtaa kaupungin läpi, ja Mosjoen on myös sen jalka Øyfjell (818 m). Vuori käytetään usein turistien ja paikallisten retkeilyyn, ja on olemassa polkuja jopa Cairn päälle.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä viehättävä Mosjoen Sjøgata keskustassa, sen puurakennuksia 1800-luvulta. Muita nähtävyyksiä ovat Dolstad kirkolle 1735, Helgeland museo Jacobs laiturille Sjøgata (kotiseutumuseo pysyviä ja muuttuvia teema) ja Vefsn integroitu kokoelma Dolstad – piha, jota ympäröi vanha maatila rakennuksiin, joissa vanhin on 300 vuotta vanha ja kaupungin puisto paviljonki.

Mosjoen on myös rikas kulttuurielämä, etenkin musiikin ja käsityön.

Nordland viiva ja E6-moottoritien Mosjoen, ja kaupungin lentokenttä – Mosjoen lentokenttä – sijaitsee 5 km etelään keskustasta. Sieltä on säännöllisiä lentoja muun muassa Tromssa ja Trondheim.