Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Trondheim Værnes Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trondheim Værnes Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trondheim Værnes Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Trondheim Værnes Lentokenttä
Autonvuokraus Trondheim Værnes Lentokenttä

Trondheim Vaernes Airport (TRD) sijaitsee Steinkjer kunnassa noin 35 km itään Trondheim ja 3 km päässä keskustasta Stjørdal E6.On linja välillä Trondheim ja lentokentän ja juna-asemalle Værnes on paikallisia junia eri paikoissa alueella. Autovuokraamot ovat edustettuina Værnes Hertz, Europcar, Sixt, Avis ja Budget.

Trondheim Vaernes lentokenttä on neljäs suurin lentoasema Norjassa, jossa 3, 474, 264 matkustajaa vuonna 2008.Lentokentältä, matkustaa suoraan 43 eri kohteisiin, joista 25 on kansainvälisiä kohteisiin Euroopassa. Ensimmäinen lentokone lähti Værnes tilan jo 26 Maaliskuuta 1914.

On noin 8 eri kaupoissa lentoasemalla, mukaan lukien tullitta.  Trondheim Vaernes lentokenttä on ainoa lentokenttä Norja, joka on lahjoja, erikoisuus myymälä, joka myy Norja käsitöitä ja käsitöitä.Muut tilat ovat 4 eri baareissa ja kahviloissa, langaton internet ja kokoustiloja.

Radisson SAS Hotel, Trondheim Airport, on suoraan liittimeen.