Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brønnøysund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brønnøysund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brønnøysund miniopas

Brønnøysund
Autonvuokraus Brønnøysund

Bronnoysund sijaitsee etelärannikolla Nordlandin läänin – erityisesti alueella Etelä Helgeland. On vain alle 5000 ihmistä Yrityksen, joka tuli kaupunkiin vasta 2000.

Brønnøysunds tunnetuin maamerkki on 258 metriä korkea mäki Torghatten. Se on ennen kaikkea Torghatten nähtävyys on 160 metriä pitkä ja noin 20 metriä leveä aukko, joka kulkee läpi tunnelin koko vuori. Reikä ei ole ihmisen, vaan luonnon omat työt, jotka tehtiin jääkauden aikana.

Muuten useimmat muut nähtävyydet liittyy myös luontoa ja ympäri kaupunkia. Saaristo on paratiisi, ja myös pitkä rantaviiva Manner tarjoaa monia idyllisiä paikkoja.Koska luonnollinen muoto voi vaihdella nauttia rantaelämästä merellä ja vaeltaa samana päivänä. Vierailu Black Hopen ulkoilualue on myös suositeltavaa.

Kun se tulee muita alueita, Norja Vesiviljely keskuksen mainittu – ja Hildur Urtearium (jossa lisäksi jännittävä yrttitarha, voivat myös nauttia paikallisesti tuotettua ruokaa ja viiniä). Molemmat ovat aivan Brønnøysund.

Kaupungin oma lentokenttä, Brønnøysund Airport sijaitsee 2 km keskustan ulkopuolella.