Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Moss

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Moss sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Moss miniopas

Moss
Autonvuokraus Moss

Moss sijaitsee kaakkoisosassa idän erityisesti Outer Oslofjord Østfoldissa County – noin. 60 km etelään pääkaupunki Oslo. Kaupungissa on noin 30000 asukasta (2010 mennessä), ja on ehkä parhaiten tunnettu sen satamasta lautalla Horten (Bastö junalautta).

Moss tiedetään olevan teollisuuden ja kaupan kaupunki ja tärkeä risteyspaikka. Lisäksi kaupunki on tunnettu monista gallerioita.

Jotkut suosituimmista matkailukohteista ryhtyneet toimiin ovat: Moss kirkko vuodelta 1861, Moss kaupunkien ja teollisuuden – ja Konventionsgården (joka on Moss Rauta encom vanha päärakennus 1750-luvulta, ja vuonna 1814 oli paikka, jossa sopimus on henkilökohtainen unioniin Ruotsin kanssa oli allekirjoitettu).

Toinen nähtävyys on Jeløya, joka kuuluu Moss kunta, ja se on yksi suurimmista saarista Outer Oslofjord. On Jeløya Galleria on F15, joka on taidegalleria, jossa keskitytään Norja ja kansainvälistä nykytaidetta.

Myös Moss taidegalleria kaupungin keskustassa on näkemisen arvoinen. Sivuilla on sekä pysyvä kokoelma maalauksia ja vaihtuvia nykytaiteen.

Lisäksi Moss lukemattomia rantoja. Kaksi niistä sijaitsee. Myös viheralueita, ulkoilureittejä, mahdollisuuksia pyörä ja kanootti-, ja golfkentän alueella.

Moss Lentokenttä – RYG sijaitsee 10,4 km kaakkoon keskustasta.