Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kongsvinger

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kongsvinger sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kongsvinger miniopas

Kongsvinger
Autonvuokraus Kongsvinger

Kongsvinger sijaitsee Hedmark läänin Kaakkois Norjassa on 17400 asukasta (2009). Kaupunki sijaitsee Glomma, joka on Norjan pisin joki.Kongsvinger on rikas kulttuurielämä, ja on myös tärkeä kaupallinen keskus alueella.

Kongsvinger tuli kaupunki vuonna 1854, ja on useita historiallisia nähtävyyksiä esitellä. Jotkin suosituimmista kirkon siipien 1699 (ja Alttaritaulu 1300), ja   Ylä-Town – Kongsvinger vanhin kaupunki taloja 1700 – ja 1800-luvulla.Koko alue on elävä museo, joka sijaitsee yläosassa Aamodtgården vuodesta 1801, joka nykyään omistaa Kongsvinger Museum. Täällä sekä kaupungin museon ja taiteen näyttelyitä. Ylä Kaupungissa järjestetään kesäisin ”Life in leirin” – viihde-, elintarvike-ja myyntikojuja.

Toinen nähtävyys kaupungissa on Kongsvinger linnoitus 1600-luvulta, joka on avoin yleisölle. Myös linnoituksen museo, jossa on neljä näyttelyt – jossa tärkeimmät osoittaa sotahistorian Viking kertaa nykypäivään. Illalliset ja usein teatteriesityksiä ja konsertteja linna.

Naisten museo on myös tutustumisen arvoinen. On suuri ja kaunis Sveitsin huvilan 1857. Museon asiakirjojen naisten elämästä ja työstä Norja kulttuurihistoriaa, ja joka kesä on uusi ja ajankohtaisista aiheista näyttelyä.

Lähin lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee 74 km länteen Kongsvinger.