Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Førde

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Førde sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Førde miniopas

Førde
Autonvuokraus Førde

Førde on pää Førdefjord Länsi Norja läänin Sogn og Fjordane, ja sitä ympäröivät vuoret. Asukasluku on noin. 12000 (2009), ja kaupungin asema saavutettiin vuonna 1997.

Førde on erittäin luonnonkaunis ympäristö suulla joen Jølstra, joka on alkuperältään Jølstravatnet – ja mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ja luontoelämyksiä ovat erittäin hyviä. Keskus on muuten hallitsee kaupunki on ollut nopea kasvu viime vuosina – ja hallitsevat suuret tavaratalot.

Niistä nähtävyydet ja Kirkon Førdee (1885) mainitaan. Itse asiassa on useita upeita kappaleita, jotka ovat huomattavasti vanhempia kuin kirkko. Alttaritaulu vuodelta 1642 pidetään yhtenä hienoimmista pyhiä teoksia barokista. Myös saarnatuoli ja useita maalauksia 1600-luvulta. Jopa vanhempi historia, voidaan kokea hieman pois keskustasta, jossa Vie Viking hautakummut on suosittu matkailukohde. Lisäksi Bruland maatila – suojellussa rakennuksessa, tyypillinen Länsi virkamies tuomioistuinta ca. 1750 – arvoinen.

Førde on investoinut voimakkaasti taiteen ja kulttuurin, ja niin sanotut ”Näyttely Square” keskellä ulottuu pisin kiven veistos 65 metriä alas Jølstra. Sitä kutsutaan ”Lohi” ja tehdään tanskalaisen taiteilijan Jørgen Ronnau. Lähistöllä seisoo veistos kuvaa erottuva Førdee taiteilija Oddvar Torsheim. Førde tärkeimmät rakennukset ovat Førdehuset (1976), kuten   sisältyy uima-allas kanssa vesiliukumäki, läänin kirjastoissa, konserttisali, taidegalleria, taiteilija studiot ja vaihe Sogn og Fjordane Teater.On syytä myös Sogn og Edellinen tanskalaisten taidemuseo sijaitsee Førde.

Suurin tapahtuma kaupungissa on Førde International Folk Music Festival – suurin lajissaan – joka järjestetään vuosittain heinäkuussa.

Regional Airport Førde Airport – Bringeland on säännöllisiä lentoja Bergen (Flesland) ja Oslo (Gardermoen), ja se sijaitsee 12 km lounaaseen keskustasta