Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mandal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mandal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mandal miniopas

Mandal
Autonvuokraus Mandal

Mandal on Norjan eteläisin kaupunki. Se sijaitsee Länsi-Agder maakunta, ja on 10500 asukasta (2008). Mandal joki jakaa kaupungin kahteen ennen tyhjentämistä mereen, ja keskustassa on maalattu Etelä taloja ja viehättäviä katuja ja mielenkiintoisia kauppoja ja ravintoloita.

Mandal on tyypillinen kesäkaupunki, ja usein tunnettu ranta ja veneily, luonnonkaunis rantaviiva ja kävelykatua pitkin Mandal joen.

Jotkin suosituimmista matkailunähtävyyksistä: Mandal kirkolle 1817, Sjøsanden – yksi hienoimmista rannoista, Vest-Agder Museum Mandal (vuonna Andorsen maatila 1805 – paikallisten historiallisten kalastus museo ja taidekokoelma) ja Risøbank – suojattu kasvin 1901 kanssa päärakennuksen, puutarhuri kotiin, puutarhaan ja ulkorakennukset sekä virkistysalueiden uimarantoineen ja tenniskenttä.Mandal taideyhdistys on toimistot päärakennuksessa 2 kerros, jossa kävijät voivat nähdä maalaus näyttely paikallisten sekä kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden.

40 km länteen Mandal on Lindesnesin majakkaan, vanhin kaveri aloittaa (i1656) ja suosittu matkailukohde. Lindesnesin majakka on eteläisin piste mantereella – ja 2518 km päässä North Cape! Majakka on näyttelyitä, museokauppa ja kahvila.

Simpukat Festival Mandal on jälleen turistikohde, jossa kalaa on keskityttävä. Festivaali on myös viihdettä ja konsertteja, ja piti 2 viikonloppu elokuussa vuosittain.

Lähin lentokenttä on Kristiansand lentokentälle – Kjevik, joka sijaitsee 58 km koilliseen Mandal.