Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kristiansand

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristiansand sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristiansand miniopas

Kristiansand
Autonvuokraus Kristiansand

Oletko menossa lomamatkalle tai liikematkalle Etelä-Norjaan? Haluatko mahdollisesti vuokrata auton Kristiansandin lentokentältä? Vuokra-autovaihtoehtoja on useita, ja vertailemalla eri yritysten hintoja löydät parhaat vuokra-autotarjoukset Kristiansandissa. 

Yleistä tietoa Kristiansandista

Satamakaupunki Kristiansand sijaitsee Etelä-Norjassa, Sørlandetin läänissä. Kristiansand on Vest-Agderin piirikunnan hallintokeskus. Kaupungissa on 81 300 (2010) asukasta, ja se on Norjan viidenneksi suurin kaupunki. 

Kaupunki on hyvien juna-, lentokone-, linja-auto- ja lauttayhteyksien vuoksi sekä kansallisesti että kansainvälisesti tärkeä yhteyskaupunki Norjan eteläisiin osiin. 

Kristiansand on tunnettu sen suositusta eläintarhastaan ja huvipuistostaan, jotka sijaitsevat kaupungin ulkopuolella. Alueella vierailee vuosittain yli 600 000 ihmistä. Alueelle avattiin vuonna 2010 uusi ulko- ja sisävesipuisto. 

Kaupungissa on sen museoiden, taidegallerioiden, konserttipaikkojen, teattereiden ja useiden vuosittaisten tapahtumien ansiosta rikas kulttuurielämä. Sinne valmistui vuonna 2012 Kilden (Lähde) -niminen konserttitalo. 

Kristiansand houkuttelee kesäisin runsaasti turisteja, ja kaupungin rannikolla on useita upeita rantoja ja kaunis saaristo. Keskustan kalastuslaituri (Fiskerbrygga) on kesäisin suosittu oleskelupaikka, ja alueelta löytyykin useita ravintoloita, baareja ja klubeja, sekä eloisaa veneilykulttuuria. 

Alueen suosituimpiin kohteisiin kuuluvat Christiansholmin vuonna 1672 rakennettu linnoitus, vuonna 1885 valmistunut uusgoottityylinen Kristiansandin katedraali, maan vanhinpiin kirkkoihin kuuluva vuonna 1045 valmistunut Oddernesin kirkko, museojunarata, sekä Etelä-Norjan taidemuseo, Vest-Agder -museo, jonka osastoja on ympäri kaupunkia. Vest-Agder -museon alaisuuteen kuuluvat muun muassa luonnontieteellinen museo, kasvitieteellinen puutarha ja vanhoja rakennuksia sekä Kristiansandin kaupungin pienoismallin sisältävä ulkoilmamuseo sekä museorautatie Setesdal linja (Venneslassa, hieman kaupungista pohjoiseen). 

Kristiansandista löydät lisäksi hyvät shoppailumahdollisuudet (kauppoja kaupungin keskustassa ja kauppakeskuksia) sekä runsaasti kahviloita, ravintoloita, baareja ja klubeja. 

Lentokenttä

Kristiansandin lentokenttä (KRS) sijaitsee 16 kilometriä kaupungin keskustasta koiliseen. Lentokentän tuloaulasta löydät useiden tunnettujen autovuokrausyhtiöiden, kuten Aviksen, Budgetin, Hertzin, Europcarin ja Sixtin, tiskit. 

Ajovinkkejä

Vuokra-auton hankkiminen Kristiansandissa on hyvä aloitus miellyttävälle Etelä-Norjan lomalle. Etelä-Norjassa on useita upeita kohteita, joissa kannattaa vierailla. Kesällä on suositeltavaa poiketa Aust-Agderin piirikunnassa rauhallisessa Lillesandin kaupungissa, joka sijaitsee noin 31 kilometriä Kristiansandista koilliseen. Lillesandista löydät valkoiseksi maalattuja puutaloja ja upeita saaristokävelyreittejä. Lillesandissa on lisäksi nähtävyyksiä, kuten Kaupunki- ja merenkulkumuseo sekä Vestre Moland -kirkko, joka on valmistunut 1200-luvulla. Lillesandissa on lisäksi useita kiinnostavia erikoisliikkeitä ja kahviloita. 

Toinen vaihtoehto on ajaa Norjan eteläisimpään paikkaan, Lindesnes Fyrin majakalle. Lindesnes-majakka sijaitsee 81 kilometriä Kristiansandista lounaaseen. Majakka on tärkeä turistivetonaula, jossa käy vuosittain yli 70 000 vierailijaa. Lindesnesin majakka otettiin käyttöön vuonna 1656, ja se on maan vanhin majakka. Vierailijat pääsevät ihailemaan upeaa merinäköalaa majakan huipulta. 

Lindesnesin majakalla on oma museo ja galleria. Alueella on lisäksi useita upeita patikointireittejä.