Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kristiansand

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristiansand sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristiansand miniopas

Kristiansand

Autonvuokraus Kristiansand

Satamakaupunki Kristiansand sijaitsee Etelä – Skagerrakiin rannikolla – ja on hallinnollinen keskus Vest-Agder läänissä. Kristiansand on 81300 asukasta (2010), ja on viides suurin kaupunki.

Kaupunki on merkittävä liikenteen solmukohta ja Etelä-Norjan erinomainen rautatie-, lento-, bussi-ja lauttayhteydet Norjaan ja ulkomaille.

Kristiansand on tunnettu suosittu luonto-ja virkistysalueelle, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Sivustolla on yli 600000 kävijää vuosittain, ja myös avaa uusia ulkoilma / sisätila vesipuisto kesäkuussa 2010.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä museot, galleriat, konserttisalit, teatterit ja vuosittain useita festivaaleja. Vuonna 2012 ”lähde” – uusi konsertti-ja teatteri – on valmis.

Kristiansand houkuttelee turisteja kesällä, ja siellä on hienoja rantoja pitkin rannikkoa ja kaunis saaristo. Kala markkinoiden keskellä on myös suosittu tapaamispaikka kesällä, ravintoloita / yöelämää ja kukoistava veneily.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä ovat kristittyjä linnoituksen 1672, Kristiansand tuomiokirkko vuonna 1885 uusgoottilaista tyyliä, Oddernes kirkko 1045 (yksi vanhimmista), Etelä taidemuseo, Vest-Agder-museo (joka on useita sivuliikkeitä eri paikoissa kaupungin – myös Natural History Museum, kasvitieteellinen puutarha ja ulkoilmamuseo – sekä historiallisten rakennusten ja näyttely Kristiansandin kaupunki pienoiskoossa) – ja Rautatiemuseon ”Setesdalsbanen” (in Vennesla, vain pohjoiseen kaupunkiin),

Muuten, Kristiansand, hyvä ostos (keskustan kaupat ja tavaratalot), ja lukuisia kahviloita, ravintoloita ja yöelämän.

Kaupungin lentokenttä, Kristiansand lentokentälle – Kjevik , joka sijaitsee 18 kilometriä koilliseen downtown.

Suomi