Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sogndal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sogndal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sogndal miniopas

Sogndal
Autonvuokraus Sogndal

Sogndal on kylä ja kunta Sogn og Fjordane lääni Länsi-Norjassa. Kylä – joka on noin. 3100 asukasta – syvällä vuonossa.

Sognefjord on Norjan pisin ja syvin vuono, ja suosittu matkailukohde länsirannikolla.Ympäröivällä alueella Vuono on kauniita maisemia, ja tunnetuin lienee Jotunheimen Glacier National Park.

From kylän Sogndal on lauttayhteys tällaisia Bergen.

Sogndal on rikas kulttuurihistoria, ja on useita nähtävyyksiä – esimerkiksi Kaupanger sauvakirkko vuodesta 1140 (yksi Norjan vanhimmista sauvakirkoista) – ja Heiberg kokoelmat (Sogn Folk Museum) ja Kaupanger, joka on 7 km päässä Sogndal.

Täältä löydät kaksi osaa: toinen on ulkoilmamuseo – kanssa rakennuksia keskiajalta 1980, maatilojen ja päärakennus näyttely esineitä maatalouteen liittyvien, käsitöitä, tekstiilejä jne.

Toinen on Sogn Fjord museo, joka sijaitsee lautta telakka Kaupanger – 5 min. ajomatkan päässä museorakennuksen. Fjord museo on kotiseutu kokoelma veneitä, pyydyksiä jne.

Norja Glacier museo, joka sijaitsee kylän Fjærland kohteessa Sogndal kunnassa, ovat myös näkemisen arvoisia. Museossa on näyttely ja malleja jäätiköt, ja elokuvateatteri, joka näyttää elokuvia jäätikkö.

Lähin alueellinen lentoasema Sogndal Airport – Hauåsen, joka sijaitsee 18.6 km etelään Sogndal.