Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tromssa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tromssa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tromssa miniopas

Tromssa
Autonvuokraus Tromssa

Etsitkö hyvää vuokra-autotarjousta Tromssassa? Voit säästää paljon rahaa vertaamalla Tromssan eri vuokra-autofirmojen hintoja. Myös auton varaaminen hyvissä ajoin kannattaa. Auton vuokraus on Tromssassa hyvin yleistä, ja monet ihmiset noutavatkin vuokra-autonsa jo lentokentältä. Vuokra-autolla voit nauttia vapaudesta ajaa omin ehdoin ja tutustua Pohjois-Norjan kauniiseen luontoon paremmin. 

Yleistä tietoa Tromssasta

Tromssa on Pohjois-Norjan suurin kaupunki, joka sijaitsee Tromssan läänissä. Kunnassa on noin 72 000 asukasta. Kaupungin keskusta sijaitsee Tromssan saarella Norjanmeren rannalla. Norjan Polaari-instituutti sijaitsee Tromsassa. Voit vierailla myös vuonna 1998 avatussa Polarian seikkailukeskuksessa. Polarialla on valtava akvaario, jossa on arktisia merikasveja, kaloja ja eläimiä sekä jäätä ja ilmastoa koskevan näyttely. Paikan päällä olevassa elokuvateatterissa näytetään panoraamafilmejä revontulista, joita voit myös kokea Tromssassa talvella. 

Tromssassa on rikas kulttuuritarjonta, ja sieltä löytyy teatteri, sinfoniaorkesteri ja Pohjois-Norjan taidemuseo. Kaupunki järjestää myös useita vuosittaisia ​​festivaaleja, mukaan lukien elokuvafestivaali ja Northern Lights -festivaali tammikuussa, ruokafestivaali syyskuussa ja jazz-festivaali marraskuussa. 

Muita Tromssan nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Tromsdalenin kirkko vuodelta 1965 (”Arktinen katedraali”), Tromssan kirkko vuodelta 1861, Skansenin alue, jossa on rakennuksia vuodelta 1789, ja Polarmuseo. 

Tromssa tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästä, monista ravintoloista, baareista ja yökerhoista. Kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet yksittäisten kauppojen ja ostoskeskusten osalta. 

Lentokenttä

Tromssan lentokenttä (TOS) sijaitsee Langnesissa, 6 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Lentokentällä pohjakerroksen check-in-pisteiden luota löydät useita autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Europcar, Budget ja Sixt. 

Tromsassa vuokra-autolla voit lähteä lyhyemmille tai pidemmille retkille. Narvikin kaupunki sijaitsee 250 kilometrin ​​päässä Tromssasta, kun taas etäisyys Harstadiin on 300 kilometriä. 

Ajovinkkejä

Jos pidät kauniista luonnosta, sinun kannattaa ajaa Lyngsalpaniin, joka sijaitsee 77 kilometriä itään Tromssasta. Lyngsalpan on Tromssan piirikunnan suojeltu vuoristoalue, jossa on upeita vuoria, vuonoja ja saaria. Korkein huippu on Jiehkkevárri, kohoten 1 834 metriä merenpinnan yläpuolelle. Tämä paikka kutsuu mahtaviin luontoelämyksiin, retkeilyyn vuorilla ja merikalastukseen. Matkalla sinne on kuljettava lautalla Svensbystä Breivikeidetiin ja Ullsfjordin poikki päästäksesi Lyngsalpaniin. 

Jos matkustat Tromssaan kesällä, on suositeltavaa tehdä retki Sommarøyn ihmeelliseen luontoon, joka sijaitsee 56 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Sommarøy on pieni kalastajakylä, jossa on kutsuvia valkohiekkaisia rantoja. Sommarøyltä on näkymä kiviselle Håjan saarelle. Saaren erikoinen muoto inspiroi arkkitehtia hänen suunnitellessaan ”Arktista katedraalia” Tromssassa.