Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tromssa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tromssa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tromssa miniopas

Tromssa

Autonvuokraus Tromssa

Tromssa (55000 asukasta vuonna 2009) on suurin kaupunki Pohjois-Norjassa ja sijaitsee Tromssan läänissä. Perustettu vuonna 1794, ja 1800 oli keskellä arktista arktisella alueella. Tromssa on myös suurin kaupunki Pohjoismaissa pohjoiseen napapiiriltä, ja myös suosittu kohde kokea yöttömän yön kesällä ja revontulet talvella.

Kaupungin keskusta sijaitsee etelälaidalla Tromssan – ja kytketty mantereesta Tromssan sillalta ja Tromssaysundtunnelen. Satama Tromssan on päivittäin saapuvat rannikkovesissä ( Bergen – Kirkkoniemi ).

Tromssan yliopisto kaupunki, ja on rikas kulttuurielämä museot, taidegalleriat, konsertti-ja vuosittain useita festivaaleja.

Arctic katedraali 1965, on kaupungin maamerkki ja sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri.

Muita nähtävyyksiä ovat Tromssan Tromssa tuomiokirkko 1861, Polar Museum (joka kertoo kaupungin menneisyydestä keskuksena Arctic metsästys ja lähtökohta retkikuntia Arctic), Tromssa yliopiston museo (Pohjois-Norjan suurin museo luonnon ja kulttuurihistoria), Pohjois-Norja Museum of Art – ja Polaria, Luontokeskuksen teemoja siitä napa-alueilla. On myös akvaario elävien hylkeiden ja kalojen alueelta. Sivustolla on myös osoittaa elokuvia Huippuvuorille.

Köysirata Big Stone (421 m) on suosittu matkailukohde ryhtynyt toimiin, ja ylhäältä on upeat näköalat yli kaupungin.

Tromssa on muuten hyvä ostos kaupoissa ja kauppakeskuksissa ja vilkas yöelämä.

Tromssa Airport – Langnes sijaitsee 3 km keskustasta länteen.

Autovuokraamot ovat käytettävissä keskellä Tromssan ja Tromssan lentokentältä .Jotkut vuokra-autoja tarjoamme Tromssassa Agodan Toyota, Peugot 207, Ford Fiesta ja Audi farmari. Pikkubusseja voi tilata myös jos tarvitset paikkaa enemmän kuin 5 henkilöä.

Suomi