Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Grimstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Grimstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Grimstad miniopas

Autovuokraamo Grimstad
Autonvuokraus Grimstad

Grimstad on kaupunki noin. 20000 asukasta (2009), joka on Norja etelärannikolle – erityisesti Itä-Agder läänissä. Se sai kaupunkioikeudet vuonna 1816, ja tarina on läheistä sukua laivanrakennukseen ja merenkulkuun. Silti merenkulkualalle ja merenkulkualan liittyvän teollisuuden tärkeitä kaupungille.

Grimstad muuten usein kutsuttu ”Runous Ernes kaupunki”, koska Norjan kaksi kansainvälisesti tunnetuimpia kirjailijoita – Henrik Ibsen ja Knut Hamsun omalla tavallaan on vaikuttanut kaupungin läsnäolollaan. Ibsen oli oppipoikana apteekki täällä, kun hän teki debyyttinsä näytelmäkirjailijana vuonna 1850 – ja Hamsunin asui tilallaan Nørholm käytännössä vuodesta 1918 kuolemaansa asti vuonna 1952.

Grimstad kaupunginmuseossa on useita erikoisuus alueesta, jossa ”lipun alus” on Ibsen Museum, joka sijaitsee Ibsen talolta (Henrik Ibsenin kadulla, tietenkin). Ibsen House (rakennettu 1758) sisältää aito apteekki Ibsenin ajan kaupunki, ja on Norjan vanhin Ibsen museo (avattu vuonna 1916).Reimanngården (joka myös oli proviisorin, joka työskenteli Ibsenin) on puun monimutkainen 1750, kuten talot näyttelytilat ja Grimstad Taideyhdistys ry.

Muista museo yksiköiden on Grimstad merimuseo mainittu. Se sijaitsee entisen telakka.   Ja Dømmesmoen Eden, vain keskustasta pohjoiseen, on Norja puutarha museo – entisen hallituksen puutarha koulun vieressä. On myös kaunis puisto, jossa nämä voi kokea 500 vuotta vanha tammi-Eden. Lähistöllä on Eden Church – kivikirkko peräisin 1100-alueella, joka muuten sisältää useita hautakummut ja muita historiallisia muistomerkkejä.

Metsässä on Eden Church on alueen näyttävin vaihe (ulkona) – Fjæreheia – rakennettu entinen graniitti louhoksia. Ja se on tietysti mainita, että Grimstad, Norja, Norja kaupungin eniten aurinkoisia päiviä vuodessa, on kauniita rantoja sekä länteen ja itään keskustasta.

Lähin lentokenttä on Kristiansand lentokentälle – Kjevik, joka on 34 km lounaaseen Grimstad.