Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fagernes Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fagernes Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fagernes Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Fagernes Lentokenttä
Autonvuokraus Fagernes Lentokenttä

Fagernes Airport Leirin (VDB) on hyvin pieni lentokenttä sijaitsee Pohjois Aurdal kunnassa noin 10 km päässä Fagernes kaupunki.Yhteydessä lähtevien ja saapuvien Oslo on taksi tai minibussilla Fagernes Skysstasjon. Lisäksi paikallisten autovuokraamojen tarjoaa Fagernes Hertz, Europcar ja Avis autovuokraamon lentoasemalla.

Vuonna 2009 5615 matkustajia kävi lentoasema avattiin vuonna 1987.Viikolla lennot Airline DOT DT 2 meno-paluu lähdöt Oslossa ja sunnuntaisin se on lähtö. Talvi 2009/2010 tarjoaa Englanti matkanjärjestäjä Neilson charter päässä Lontoon Gatwickin ja Fagernes.

Fagernes lentokentälle on kahvila virvokkeita ja tax-free-myymälä.