Autovuokraamo Ruotsi

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ruotsi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ruotsi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ruotsi miniopas

Ruotsi
Autonvuokraus Ruotsi

Ruotsi on Pohjois-Euroopassa – itäosassa Skandinavian niemimaa – ja on 9 miljoonaa asukasta (2009). Sen rajanaapureita ovat Norja lännessä, Suomi koillisessa jaTanskaan vuonna Lounais– kautta Juutinrauman yhteyden.

Ruotsin rannikkoa vasten Perämeren, Selkämeren, Itämeri, Kattegat ja Öresundin. Useat saaret rannikon kuuluvat Ruotsi – mukaan lukien Gotlannin ja Öölannin, jotka ovat kaksi suurinta.

Ruotsin maisema koostuu vuoret pohjoisessa, kun taas muualla maassa on pääosin tasainen maisema – ja kukkuloita ja järviä.Rajalla Norjan lännessä, mutta Skandinavian vuoret (köli). Korkein huippu on Kebnekaise – joka mittaa 2111 m.

Pääoman Tukholma sijaitsee itärannikolla, ja on 819000 asukasta (2009).Tukholma on maan poliittinen ja taloudellinen keskus, on rakennettu 14 saarelle, joita sitoo yhteen 53 siltaa.

Tukholmassa on monia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä, kutenVanha kaupunki ”Gamla Stan” ja Tukholman kuninkaallinen linna ja Riddarholmenin. Muuten kaupunki on museoita, taidegallerioita, ooppera, teatteri, hyvä ostos ja vilkas yöelämä.

Muita suuria kaupunkeja Ruotsi: GöteborgMalmöUpsalaLinköpingVästerås ja Örebrossa.

Maan tärkein lentokenttä on kansainvälinen Tukholma – Arlanda Airport sijaitsee 40 km pohjoiseen pääkaupunki.

Auton vuokraus Ruotsissa ei ole koskaan ollut halvempaa kuin nyt. Hintoja, kyselyn haetaan useita yrityksiä ja antaa asiakkaillemme taataan alhainen hinta autonvuokraus.