Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fagernes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fagernes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fagernes miniopas

Fagernes
Autonvuokraus Fagernes

Fagernes on hallinnollinen keskus sisämaan Pohjois Aurdal kunta, joka sijaitsee keskeisellä Itä Norjassa. Väestö 1762 (2009), ja kaupungin asema saavutettiin vuonna 2007. Sijainti pitkänomainen järvi Strondafjorden on kaunis ja ihanteellinen kalastuksen ja muita harrasteita.

Fagernes historia juontaa juurensa 1857, kun ensimmäinen kauppa avattiin täällä. Puoli vuosisataa myöhemmin (1906) rakennettiin rautatieasemalta Valdres Railway täällä, joka antoi kehityksen tärkeä eteenpäin.

Fagernes on luonnollinen lähtökohta seikkailu retkiä kutsua Valdres laaksossa, mutta on myös nähtävyyksiä on nähtävä ja ympäri kaupunkia. Täällä Valdres Folk Museum at Storøya mennessä Strondafjorden erityisesti maininnut. Se on neljäs suurin ulkoilmamuseo (avattu 1901). Lisäksi ”Slate Square” on suosittu kohtauspaikka, jossa se teki myös erilaisia kulttuuritoiminnan kesällä. Square on rakennettu kunniaksi sivuston perinteikkään liuske tuotantoa, ja vuonna 2000 valittiin vuosituhannen Pohjois Aurdal kunnalle.

From Fagernes ei ole kaukana suosittu matkailukohde, että Beitostølen (tunnetuin hiihtokeskus) ja Vassfaret (maisema, joka ajoittain on nähnyt sekä karhuja ja susia).Beitostølen sijaitsee 36 km pohjoiseen Fagernes, kun voi saada Vassfaret ajamalla 52 km etelään.

Fagernes Airport Leirinn sijaitsee 9,6 km luoteeseen kaupungin keskustasta.