Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arendal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arendal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arendal miniopas

Arendal
Autonvuokraus Arendal

 

Arendal, joka on noin. 40000 asukasta (2009), sijaitsee etelärannikolla, ei kaukana Kristiansand – ja on hallinnollinen keskus Aust-Agder läänissä.Se mainitaan kirjallisissa lähteissä 1500-luvulla ja tuli kaupunki 1723. Aiemmin kanavien sijaan katujen kaupungin – joka sitten usein kutsuttu ”Venetsia”. Nämä olivat lopulta täynnä, mutta viimeinen jäänne edustaa tällä hetkellä kaupungin kuuluisaa satama – Pollen.

Alkuperäinen kaupunki on rakennettu seitsemälle saaria ja luotoja – ja kaupunki oli lopulta nimensä Tyholmen näistä suurin. On vielä paljon vanhoja, hyvin säilyneitä rakennuksia. Arendal 1991 sai arvostetun kansainvälisen suojelun myöntämistä Europa Nostra – ja pidetään tärkein nähtävyys on Arendal. Niistä rakennuksia Arendal, seuraavat mainitaan: Old Town Hall 1812-1813 (toiseksi suurin puurakennus), Klocker talo 1826 (joka taloa Arendal kaupunginmuseon), Steen House vuoteen 1720: n (yksityinen museo, joka on upotettu suurempi puinen rakennus 1800) ja vanha poliisitalo (1658/1710).

Jotkut muut nähtävyydet Arendal: Trinity Church vuodelta 1888 (ja sen 80 metriä korkea kirkontorni – kutsutaan myös nimellä ”Skagerrak Cathedral), Merdogaard on Oy Merdø (kippari ja losmuseum talossa noin 1640) ja Aust-Agder historiallisen keskustan Langsæ .

Muuten Arendal paikka kahdelle kansainvälisiä suurtapahtumia joka kesä: Hove Festival (Norjan suurin rockfestivaali, joka järjestetään meren rannalla helmi Hove on Tromøya) ja Norja Grand Prix (joka on MM-kilpailussa maailman nopeimman veneen).

Lähin kansainvälinen lentokenttä Kristiansand lentokentälle Kjevik, joka sijaitsee 63 km lounaaseen Arendal.