Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kongsberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kongsberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kongsberg miniopas

Kongsberg
Autonvuokraus Kongsberg

Kongsberg on sisämaan kreivikunnassa Buskerud – on keskeinen osa Etelä-Norjassa. Kaupungissa on 24700 asukasta (2010), ja perusti kuningas Kristian IV vuonna 1624. Numedalslågen, joka on yksi Norjan pisin joki, virtaa kaupungin läpi.

Vuonna 1623 hopeaa havaittiin alueella, ja Kongsberg Silver Mines oli vuoteen 1957 asti. Nykyään monet nähtävyydet Kongsberg liittyy kaupungin kaivosteollisuuden historiassa.

Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa, Kongsberg kirkolle 1761, Kongsberg Silver Mines Vanha Smelting Toimii 1844, Norja Mining Museum (National Museum of kaivos, jossa näyttely kertoo yli 330 vuotta vanha historia kaivos Norjassa). Museossa on myös muiden yksiköiden – kuten ”The Royal Mint-museo, museo, Gun Factory museo ja Ski Museum.

Norja Mining Museum tarjoaa myös minun kävelee ja kaupunkikierroksia, ja kesällä voi tuoda vesiliukumäkiä osaksi hopeaa kaivosten Saggrenda – 340 metrin syvyydessä.

Toinen nähtävyys on Kongsberg Lågdalsmuseet – virkistysalue vanhoja rakennuksia ja mini-eläintarhassa maatilan eläimiä.

Kaupungissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja – esimerkiksi suositun jazz-festivaali heinäkuussa.

Lähin lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka on 87 km kaakkoon Kongsberg.