Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leknes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leknes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leknes miniopas

Leknes
Autonvuokraus Leknes

Leknes on kaupunki Pohjois-Norjassa sijaitseva Leland kunnassa Nordlandin läänissä Norjassa. Leknes on 2660 asukasta (2009), ja sai kaupunkioikeudet vuonna 2002. Kaupunki on tärkeä kaupallinen keskus Länsi Lofooteilla ja on yksi Pohjois tärkeimmät satamat, jotka ovat usein suosimissa risteilyaluksiin.

Leknes on suuri pohjoinen Norja maisema jyrkät vuoret, meri, kalliot ja valkoiset hiekkarannat. Täällä vierailijoilla on parhaat mahdollisuudet ulkoiluun, kalastus ja vaellus Lofoottien vuoristoon.

Välillä 26 17 toukokuu Heinäkuu saat keskiyön aurinko, ja voi talvella (kirkkaalla säällä) nähdä revontulet – hyvin erikoinen luonnonilmiö Pohjois-Norjaan.

Leknes on hyvin kehittynyt palvelujen kaupat ja ostoskeskukset, ravintolat / kahvilat, Urheilupuisto ja uima-allas.

14 km pohjoiseen Leknes löytää matkailukohde ”Lofotr Viking museo” sijaitsee Borg.

Tässä on jälleenrakentaminen päärakennuksessa – Chieftain’s Palace – joka löytyy viikinkiajalla, ja vierailijat vilauksen siitä, miten viikingit elivät ja asuivat. Lisäksi voit ottaa venematka Viking aluksia, katso näyttelyitä käsitöitä, ja elokuussa museossa järjestetään suosittu Viking Festival.

Kaupungin lentokenttä – Leknes lentokenttä – sijaitsee 2 kilometriä keskustasta pohjoiseen.