Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lyngdal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lyngdal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lyngdal miniopas

Autovuokraamo Lyngdal
Autonvuokraus Lyngdal

Lyngdal on kunta sijaitsee Länsi-Agder läänissä Etelä-Norjassa on 7700 asukasta (2009). Lyngdal tuli kaupunki vuonna 2001, ja on tärkeä kauppapaikka alueelle.Kaupungissa on erinomaisella paikalla lähellä merta, useita järviä ja mäkiä. Korkein kohta on Kalåsknipen, sijaitsee 506 m.

Suurimmat matkailukohde Lyngdal Sørlandsbadet, joka sijaitsee Rosfjord, ja on suosittu vesipuisto sopii koko perheen aalto-allas, voimalaitos, poreallas, vesiliukumäki, urheilu-allas, lastenallas ja wellness-alue.

Muita nähtävyyksiä ja ympäristö ovat Lyngdal Lyngdal maatalouden museo paikalliseen historiaan näyttely, Kvås kirkolle 1836, Circle museo (museo tällaisiaNorjan pienin posti ja koulu museo) ja Lyngdal kirkko vuodelta 1848. Kirkon takana on vielä seitsemän suurta hautakummut, että luultavasti johtuu varhaisen rautakauden ja viikinkiajalla.

Sekä Rosfjord ja Lyngdal alueella ihania rantoja hiekkarantoja.

Lyngdal myös hosts ”Pet näki” – vuotuinen fesjåfestival lukemattomia pysähtyy joka tapahtuu ensimmäisenä viikonloppuna syyskuussa. Pet communed kanssa perinne ulottuu 1857 ja on yhä suosittu tapahtuma sekä asiakkaiden että paikallisten. Lisäksi huvipuisto kojuja on säännöllisesti ainesosa eläinten nähnyt.

Lähin lentokenttä on Kristiansand lentokentälle – Kjevik, joka sijaitsee 89 km itään Lyngdal.