Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bodø

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bodø sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bodø miniopas

Bodø

Autonvuokraus Bodø

Bodo on noin. 48000 asukasta (2010), on hallinnollinen keskus ja suurin kaupunki maakunnassa Nordland – ja istuu rannalla maiseman Salten. Jo 1500-luvulla oli perustettu kirkko täällä (Bodin), mutta vain 1816 ei Bodo asemaa kaupunki.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on keskiyön aurinko, joka paistaa ympäri vuorokauden Bodøssä kaudella 4 Kesäkuu – 8 Heinäkuuta. On myös aurinko, joka luonnehtii Bodø vaakunassa. Muuten, on paljon kauniita maisemia ympäri kaupunkia – ja 30 km keskustasta itään löydämme Saltstraumen, maailman vahvin vuorovesi nykyinen.National Geographic on nimennyt sen yhdeksi Euroopan tunnetuimmista sukellus kohteisiin.

Muuten on olemassa useita mielenkiintoisia museoita Bodøssä. Suosituimmat on Norja ilmailumuseo, joka on kansallinen museo siviili-ja sotilasilmailun. Myös Salten museo on hyvin käynyt. Täällä voit kokea sekä rannikko-ja saamelaiskulttuuri ja Bodo ja luonnon historia. Monet myös löytää tiensä Galleria Bodøgaard, sijaitsee 2,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on yksityinen taidemuseo, jossa on myös mielenkiintoinen kokoelma Puolan ja Kreikan kuvakkeet.

Musiikki (kaikki tyylilajit) on vahva Bodø kulttuurielämän ja useita musiikkifestivaaleja vuosittain. Tunnetuin on Nordland Music Festival (painottaen klassisen musiikin), joka tapahtuu joka kesä heinäkuun lopulla (noin Pyhän Olavin).

Bodo Airport sijaitsee 2.2 km lounaaseen keskustasta.

Suomi