Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Harstad Evenes Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harstad Evenes Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harstad Evenes Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Harstad Evenes Lentokenttä
Autonvuokraus Harstad Evenes Lentokenttä

Oletko menossa Harstadiin ja tarvitset vuokra-autoa saapuessasi lentokentälle? Vuokra-auton varaaminen hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä on viisas valinta. Vertaamalla eri autonvuokrausfirmojen hintoja löydät edullisimman mahdollisen vuokra-auton. Etukäteen varaamisen etuna on myös se, että auto on valmiina, kun saavut lentokentälle. 

Lentokenttä

Narvikin lentokenttä Evenes (EVE) sijaitsee 44 kilometriä Harstadista kaakkoon ja 75 kilometriä Narvikista luoteeseen. Löydät lentokentältä useita autojen vuokraamiseen erikoistuneita yrityksiä, kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. Ajoaika lentokentältä Harstadiin on noin 45 minuuttia. 

Yleistä tietoa Harstadista

Harstadin rannikkokaupunki sijaitsee Tromssan läänissä. Kaupungissa on 23 300 asukasta (2010). Kaupunki sijaitsee Norjan suurimmalla saarella, Hinnøyassa, Vågsfjordenin vuonon äärellä. Saarelta on yhteys mantereelle Tjeldsundbrua-siltaa pitkin. 

Harstadissa on rikas kulttuurielämä, ja kaupunki on lisäksi tärkeä yhteyspiste. Hurtigruta (“pikareitti”) Bergenin ja Kirkenesin välillä poikkeaa Harstadiin päivittäin niin etelään kuin pohjoiseenkin suuntaavilla lautoilla. 

Harstadin suurimmat turistihoukuttimet ovat kaupungin upea luonto ja Pohjois-Norjan kauniit maisemat. Kaupunki sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, minkä ansiosta pääset kokemaan sään salliessa kesän yöttömät yöt ja talven revontulet. 

Harstadin muihin nähtävyyksiin kuuluu Trondarnes Distriktsmuseum -museo, jossa sijaitsee alueen paikallishistoriasta kertova näyttely, 1200-luvulla rakennettu Harstadin kirkko, maailman suurin maalla sijaitseva, toisen maailmansodan aikana rakennettu Adolf Gun -kanuuna ja vuosina 1867–1868 rakennettu Anna Rogde -laiva. Anna Rogde on mahdollisesti maailman vanhin purjehduskuunari. 

6 kilometriä Harstadin keskustasta pohjoiseen sijaitsee 1750-luvulla perustettu maatila ja majatalo ”Røkenes gård og Gjestehus”. Paikka on suosittu kauniin luonnon ympäröimä turistinähtävyys. Löydät alueelta useita muinaisia asumuksia, taidegallerian, ravintolan ja kahvilan. Alueen läheisyydessä on myös golfkenttä. 

Harstadissa järjestetään aina kesäkuussa Arktisten taiteiden festivaali (”Festspillene i Nord-Norge”). Festivaali kestää viikon sisältäen muun muassa konsertteja, näyttelyitä ja näytelmiä. Harstadia lähimmät kaupungit ovat Narvik (117 km), Tromssa (300 km) ja Bodø (312 km). 

Ajovinkkejä

Alueella on myös useita kohteita, joiden tutkiminen on helppoa vuokra-auton avulla. Suosittu vinkki on päivämatkan tekeminen Svolvær-nimiseen kylään Lofooteille, 169 kilometriä Harstadista lounaaseen. Vuodesta 2007 saakka Lofooteilta on ollut yhteys mantereelle. Matkalla ajat asumattoman ja koskemattoman luonnon läpi. Svolvær on tärkeä kalastussatama. Svolværissa voit käydä taidegallerioissa, Lofootien sotamuseossa sekä jääveistosnäyttelyssä. 

Vuokra-auton ansiosta voit lisäksi tehdä reissun Harstadista Polar Parkiin maailman pohjoisimpaan eläinpuistoon. Polar Park sijaitsee Bardun kylässä 120 kilometriä Harstadista kaakkoon. Vuonna 1994 avatussa Polar Parkissa pääset tutustumaan esimerkiksi kettuihin, susiin ilveksiin ja ahmoihin.