Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Harstad Evenes Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harstad Evenes Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harstad Evenes Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Harstad Evenes Lentokenttä

Autonvuokraus Harstad Evenes Lentokenttä

Harstad / Narvik Airport Evenes (EVE) sijaitsee Nordland noin. 45 km päässä Harstad kaupunki ja 75 kilometrin päässä Narvikin kaupungin lähellä Euroopan reittiverkoston 10Lentokentällä on bussilla Harstad, Narvik, Sortland, se kestää noin 50 minuuttia matkustaa Harstadin ja 75 minuuttia Narvikiin. Yritykset, jotka tarjoavat autonvuokraus Rent-A-Wreck, Hertz, Europcar, Sixt, Budget ja Avis.

Vuonna 2008 513961 matkustajaa vieraili Harstad / Narvik Evenes Airport.
Kun se tulee kansainvälisiin kohteisiin, on suoria lentoja Madridiin , Las Palmas ja Dublin .Jonkin verran on keskusteltu virallinen nimi lentokentälle ja siellä on väärinkäsityksiä ja sekaannusta suhteessa Narvik Airport. Kansainvälisten sääntöjen lentoasema nimetään lähimpään suureen kaupunkiin. Peruskirjassa segmentin, se olisi myös markkinoidaan nimellä ”Lofoottien lentokentälle.”

Lentokentällä on pankkiautomaatti, kahvila, langaton internet, kokoustilat ja vuokrata tax-free-myymälä. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi