Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hammerfest

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hammerfest sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hammerfest miniopas

Hammerfest
Autonvuokraus Hammerfest

Hammerfest sijaitsee Finnmarkin läänissä vuonna Pohjois-Norjassa, ja sillä on noin 9500 asukasta (2009).Kaupunki sijaitsee Kvaløya, joka on kytketty mantereesta silta Kvalsundin.

Hammerfest on maailman pohjoisin kaupungeista, ja Arctic Circle. Monet turistit vierailevat kaupungin kesällä, siis kokevat keskiyön aurinko. Hammerfest on myös yksi vanhimmista kaupungeista Pohjois-Norjassa, ja tuli kaupunki 1789.

Hammerfestin on lauttayhteys erilaisia paikkoja Pohjois-Norjassa, ja kaupunki on myös satama ja Hurtigruten (joka kulkee Bergenin ja Kirkkoniemen ).

Kaupungin nähtävyydet ovat ensisijaisesti arktinen luonto rannikkoalueiden, vuoret ja vuonot, sekä leikkaus maatila sen kauniita saaria. Lisäksi hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja veneilyyn ja lukuisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Muita nähtävyyksiä ovat Hammerfestin kirkko 1961 – ja erottuva arkkitehtuuri, St. Michael’s Church vuodesta 1958 – Maailman pohjoisin katolinen kirkko ja Meridian Column   (Ns. Struven Meridian Support ”) – muistomerkin 1856 muistoksi ensimmäinen kansainvälinen mittaus maapallon muotoa ja kokoa.Muistomerkki on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Toinen nähtävyys on museo jälleenrakennus, joka on historiallinen museo, joka dokumentoi seuraukset pakotti evakuointi aikana 2 Toinen maailmansota ja alueen jälleenrakentaminen on sodanjälkeisen ajan.

Kaupungin alueellinen lentoasema – Hammerfest Airport – on 3,5 kilometriä keskustasta pohjoiseen.