Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Haugesund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Haugesund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Haugesund miniopas

Haugesund
Autonvuokraus Haugesund

Haugesund sijaitsee Rogaland maakunnan lounaisrannikolla Norja. Kaupungissa on noin 34000 asukasta (2010), ja tärkeimmät teollisuudenalat ovat kalastus, merenkulku ja valmistus. Haugesund on merkittävä kaupan keskus Pohjois Rogaland, ja satamasta, lauttayhteys monia muita paikkoja läänissä – myös Stavanger.

Haugesund on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien Vapahtajamme kirkko vuodelta 1901 on uusgoottilaista tyyliä, Skare kirkon 1858, kaupungintalo vuodelta 1931 Uusklassiseen tyyliin, Stadshusparken, Haugesund Art Gallery (näyttely länsimaista taidetta 1800 – ja 1900-luvulta nykypäivään), Karmsund Folk Museum (kulttuuri kokoelma korostaminen maataloudessa, merenkulku, kalastus ja käsityö) – ja Dokken, ulkoilmamuseo – kotiseutumuseoon.

National Monument Harald Haugen (Harald tuki ”) vuodelta 1872 on toinen suosittu nähtävyys. Tämä on rakennettu 3 kilometriä keskustasta pohjoiseen, on muistomerkki Viking kuningas Harald Fairhair kokoelma Norjan 872 AD

Haugesund on tunnettu vuosittaisista tapahtumista, mukaan lukien Norja Film Festivalin kysymys Amanda-palkinnon sekä Jazz Festival, jotka molemmat tapahtuvat elokuussa.

Muuten Haugesund tarjoaa kauniita maisemia ja virkistysalueiden, uimarannat ja ystävällinen, kahviloita ja ravintoloita.

Haugesund Airport sijaitsee Karmøy, ca. 14 km etelään keskustasta.