Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Evenes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Evenes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Evenes miniopas

Evenes

Autonvuokraus Evenes

Evenes on kunta, joka sijaitsee pohjoisrannikolla Nordlandin läänin – erityisesti alueella alkaa jälleen lähellä rajaa Troms. Väestö on suhteellisen vaatimaton – 1345 asukasta (2010) – ja 450 asukkaat hallinnollinen keskus Bogen.

Evenes on useita nähtävyyksiä tarjolla – lisäksi kauniit maisemat ja keskiyön aurinko: Artscape Nordland (erityinen ulkona kokoelma modernistisen kuvanveistäjä taide), Gallogieddie ulkoilmamuseo (mitkä asiakirjat liikkua saamelaisten historian ja kulttuurin alalla), kalliomuodostelman ”seinä” (panoraamanäkymät Ofotfjorden ) – ja on 140 vuotta vanha kunnostettu kaupankäynnin Lilandin Brygge.

On syytä myös Evenes kirkolta, Evenes kirkko (rakennettu noin. 1800 ja biedermeier). Tämä oli vuonna 2000 nimitettiin Evenes’n kunta vuosituhannella.

Harstad / Narvik Airport Evenes – joka on tärkein lentoasema pohjoisosan Nordlandin ja Etelä-Tromssassa – sijaitsee kunnassa.

Suomi