Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Finnsnes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Finnsnes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Finnsnes miniopas

Finnsnes
Autonvuokraus Finnsnes

Finnsnes n hallinnollinen keskus Lenvik kunta Tromssan läänissä – ja sijaitsee rannikolla, sisällä Senja ( Norjan toiseksi suurin saari).Kaupungissa on noin 5500 asukkaat, myös kylä Silsand on Senja, joka liittyy Finnsnes käyttäen yli 1000 metriä pitkä Gisundbrua. Finnsnes tuli kaupunki 1 Tammikuuta 2000, ja sen vuoksi, markkinoi itseään nimellä ”Tusenårsbyen”.

Finnsnes on kaupan keskus alueella, joka laskee noin 35000 asukasta, ja se asettaa leimansa kaupunkiin. Siksi on hyvä ostos täällä – mukaan lukien Amfiteatteri on Finnsnes ostoskeskuksessa, joka avattiin vuonna 2005.

Ympäröivillä alueilla Finnsnes on erilaisia nähtävyyksiä – lisäksi kauniit maisemat ja keskiyön aurinko kesällä. Association Mid-Troms museo on kaksi sivuliikkeet kohtuullisen matkan päässä: Lenvik museo ja museo Senja. On Senja on myös suosittu Hulder ja Troll Park Senja Troll.

Olemmeko valmiita pidempi retki, yksi 68 km etelään Finnsnes vierailla maailman pohjoisin eläintarha – Polar Zoo. Se sijaitsee Bardstown.

Yhdistetty sotilas-ja siviilihenkilöstön lentoaseman B ardufoss Airport on noin. 30 km kaakkoon Finnsnes.