Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Namsos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Namsos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Namsos miniopas

Namsos
Autonvuokraus Namsos

Namsos on rannikko kaupunki sijaitsee pään Namsen alueella Nord-Trøndelag läänissä. Kaupungissa on 9400 asukasta (2009), ja se on tärkeä kauppapaikka alueelle. Ympäröivät Namsos useita alempia huippuja, jotka ovat suosittuja kohteita – kuten vuori Bjørumsklompen (114 m). Vuodesta huippukokous on upeat näkymät yli kaupungin. Kaupunki on perustettu vuonna 1845, kun ensimmäinen industielle sahaustoiminnalle alkoi. Nykyään vain yksi tehdas pysyy toiminnassa.

Tänään Namsos on ehkä parhaiten tunnettu rock-ja kulttuuri – sen suosittu vuosittainen rockfestivaali.

Matkailukohteita kaupunki on ”Spillum Dampsaga & höyläys – Norja saha museo” on suosittu matkailukohde. Tämä on elävä museo ja teollista perintöä. Myös alueellinen Galleria on näkemisen arvoinen, taidegalleria sijaitsevat Namsos Kulttuuri. Outdoor on suuri veistospuisto.

Namdal Museossa on myös paljon kävijöitä – ulkoilmamuseo, joka sijaitsee 1,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, jossa on useita vanhempia rakennuksia 1700 – ja 1800-luvulla. Myös sairaalan museon näyttely.

Oasis on kiertue ryhtynyt toimiin Namsos koko perheelle. Tämä on yksi Pohjois-Euroopan suurin uintimahdollisuudet vuoristossa, jossa on vesiliukumäki, poreallas, kuntosali, kahvila jne.

Regional Airport Namsos Airport – Høknesøra sijaitsee 4 km itään keskustasta.