Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Svolvær

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Svolvær sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Svolvær miniopas

Svolvær
Autonvuokraus Svolvær

Pohjois-Norja kaupunki Svolvaer on Vagan kunta Nordlandin läänissä Norjassa on 4200 asukasta (2009).Lofoten sijaitsee etelälaidalla Austvågøya vuonna Lofooteilla ja saari on kytketty mantereesta kautta siltoja.

Svolvaer Lofoten suurin kalastajakyliä ja tärkein kaupallinen keskus alueella. Kaupungin satama on päivittäin saapuvat Hurtigruten ( Bergen – Kirkkoniemi ), ja lautallaBodö ja Hamarøy.

Kaupungin maamerkki on ”Svolvaer Goat” – 40 metriä korkea kallio, jossa on kaksi vuohi sarvet ”päälle. Tämä seisoo rinteellä yläpuolella keskustasta ja myös Pohjois-Norjan tunnetuimmista kalliokiipeilyä.

Muut nähtävyydet kaupungissa ovat Svolvaer kirkon 1934, Pohjois-Norja Artist-keskus – näyttely nykytaiteen ja käsitöitä, Galleria Dagfinn Bakke – ja Lofoottien War Memorial Museum – joka keskittyy Pohjois-Norjassa ja Lofoottien aikana 2 World War II, jossa voi nähdä näyttelyn univormuja, esineitä ja valokuvia.

Lisäksi ”Magic Ice” suuri nähtävyys kaupungissa. Tämä on maailman ainoa Jäägalleria ja baari – missä näet iskunstverk sekä veistoksia ja installaatioita tehty jäästä.Paikka on aivan erityinen tunnelma ja se on aivan laiturilla on Svolvaer.

Kaupungissa on myös kauniita maisemia, ja voi kokea yöttömän yön kesällä sekä satunnaisia revontulia talvella.

Alueelliselle lentoasemalle Airport Svolvaer – Helle, joka sijaitsee 6 kilometriä itään keskustasta.