Autovuokraamo Venaja

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Venäjä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venäjä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venäjä miniopas

Venäjä

Autonvuokraus Venäjä

Venäjä (noin 142 miljoonaa asukasta vuonna 2009) on maailman suurin maa pinta-alaltaan. Pinta-ala on alle 17 miljoonaa km2 – joka on levinnyt yli kahdessa maanosassa: Euroopassa ja Aasiassa, missä ero tulee mahtava Uralin. Euroopan osa – mikä on väkirikkain – muodostuu suuri osa alangot, dissektoitujen suuret joet, kuten Volga, Dnepr ja Don. Siperia, joka hallitsee Aasian puolella, ja ulottuu Uralille ja Kaukoidän Tyynenmeren koostuu osa tundran ja on suhteellisen harvaan asuttu.Muuten, paljon muun Venäjän hallitsi aroilla, aavikoita ja vuoria.

Venäjän Euroopan puoleisessa osassa rajojen Norja, Suomi , Viro , Latvia , Liettua, Puola , Valko-Venäjä ja Ukraina – vaikka Aasian osa rajan Georgian, Azerbaidzhanin, Kazakstanin, Kiinan , Mongolian ja Pohjois-Korea.Maalla on myös hyvin pitkä rantaviiva, etenkin pohjoisessa Barentsin ja Pohjoisen jäämeren – ja idässä Tyynimeri.

Useimmat Venäjä on lauhkea mannermainen ilmasto suhteellisen suuria eroja kesän ja talven lämpötilat. Sekä pohjoisessa, jossa napa ilmasto, ja Siperiassa, talvet voivat saada erittäin kylmä. Etelässä – Mustanmeren ja Kaspianmeren – kuitenkin on kuuma, subtrooppinen ilmasto.

Pääkaupunki Moskova on noin. 10 miljoonaa asukasta.Muuten, on kymmenen sekunnin miljoonaa kaupungeista maassa, jossa suurin niistä on Pyhän Pietari (4,2 miljoonaa).Venäjällä on useita nähtävyyksiä tarjota. Yksi suurin yksittäinen nähtävyyksistä on ratsastaa Trans-Siperian radan Moskovasta   Vladivostok Tyynellä.Etäisyys on 9.300 km, ja matka kestää 9 päivää.

Venäjän kolme suurinta lentokenttää – joka Domodedovon kansainvälinen lentokenttä on suurin – kaikki lähellä Moskovaa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Moskovassa ja Pietarissa Venäjällä. Hinnat sisältävät verrataan useiden yritysten ja aina sisältyy rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus.