Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hamar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hamar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hamar miniopas

Hamar
Autonvuokraus Hamar

Hamar on 29000 asukasta (2009), ja on kaupunki sijaitsee keskellä Itä-Norja – itäisellä rannalla Norjan suurimman järven,. Se on myös hallinnollinen keskus Hedmark läänissä. Keskiajalla Hamarin yksi tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista kaupungeista – ja se oli tila ”kaupang”. Kaupunki aseman modernin sanan sai Hamarin kuitenkin ensin vuonna 1849.

Vanhan tuomiokirkon kello Hamarin tuomiokirkko rauniot listattiin puinen basilikan romaanista tyyliä lopussa 1100 – mutta vuonna 1567 se tuhottiin ruotsalaisten ja sitten koskaan uudelleen. Tuomiokirkko Ruins Hamar on nykypäivän tunnetuin nähtävyys (on tila ”Millennium”), ja on nyt koteloitu suojaava rakennus lasi. Uusi Hamar katedraali on rakennettu keskelle kaupunkia vuonna 1866.

Tuomiokirkko rauniot ovat osa Hedmark Museum, kuten myös ”Opland Folk Museum – ja joka on sen pääasiallinen sijainti vanhassa” Storhamar Act 1700 (yli rakennettiin entisen piispan palatsi). Vuonna 1970 tämä rakennus on kunnostettu ja nykyaikaistettu design on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Sverre Fehn.

Muuten, Hamar, muutama erityinen urheiluhallit, jotka ovat nähtävyyksiä – jotka luetellaan yhteydessä 1994 talviolympialaisten lähistöllä Lillehammer: ”Viking Ship” (yksi maailman suurimmista luistelu areenoilla, joka myös järjesti suuria kansainvälisiä konsertteja) ja ”Northern Lights Hall” (jääkiekko areenalla, joka käytetään myös näyttelyihin ja kulttuuritapahtumiin).

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee 67 km etelään Hamar.