Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ålesund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ålesund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ålesund miniopas

Ålesund
Autonvuokraus Ålesund

Etsitkö edullista vuokra-autoa Ålesundista? Tiesitkö, että auton voi saada jo suoraan lentokentältä? Tarjolla on runsaasti eri merkkejä ja malleja, ja vertailemalla hintoja eri vuokrayhtiöiden välillä voit löytää parhaan tarjouksen auton vuokraukseen. 

Lyhyesti Ålesundista

Ålesundin rannikkokaupunki sijaitsee Sunnmøressa Møre og Romsdalin kunnassa ja siellä on noin 50 000 asukasta. Kaupunki tunnetaan satamastaan ja art noveau -tyyppisestä arkkitehtuurista. Keskustassa on mahdollista vierailla Jugendstilsenteretissä, joka on kaupungin arkkitehtuurisesta historiasta kertova art noveau -keskus. Ålesundissa kannattaa myös vierailla kaupungin vuonna 1909 rakennetussa kirkossa, Ålesundin museossa, taidemuseo KUBE:ssa, Kalastajien museossa ja suuressa meriakvaariossa Atlanterhavsparkenissa. Ålesundista, sitä ympäröivästä saaristosta ja Sunnmøren Alpeista saa parhaan kuvan, kun kävelee Aksla-vuoren huipulle. 

Lentokenttä

Ålesundin Lentokenttä Vigra (AES) sijaitsee 18 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentokentällä on viisi vuokra-autoja tarjoavaa firmaa: Avis, Hertz, Budget, Europcar ja Sixt. Auto saadaan kentältä nopeasti käyttöön, jos varaus tehdään etukäteen ennen lentokentälle saapumista. 

Ajovinkkejä

Ålesundista on hyvä lähteä päiväretkille vuokra-autolla. Kaupungin keskustasta on mahdollista ajaa esimerkiksi 65 kilometriä etelään Ivar Aasenin museoon Ørstaan. Ivar Aasen (1813–1896) oli norjalainen kielentutkija ja runoilija, joka eli lapsuutensa täsmälleen siinä paikassa, jossa nykyisin sijaitsee nynorskin kirjallisuuden kansallinen vierailu- ja dokumentaatiokeskus. Keskuksessa pidetään näyttelyitä, jotka painottuvat kieleen, kirjallisuuteen, arkkitehtuuriin, taiteeseen ja musiikkiin. Paikalle päästäkseen on mentävä lautalla Solvågenista Festøyaan. 

Ålesundista 108 kilometriä kaakkoon sijaitsee myös Geiranger ja Geirangerin vuono, joka on suosittu nähtävyys. Vuono kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, ja alueella voi nähdä lumisia vuorenhuippuja, pitkiä vesiputouksia ja vihreitä laaksoja. 

Geirangerin vuonon voi nähdä suositulta Flydalsjuvetin näköalapaikalta, joka sijaitsee 4 kilometriä Geirangerista etelään, valtatie Rv63 varrella. Flydalsjuvetin kupeesta löytyy myös parkkipaikkoja vierailijoille.