Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ålesund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ålesund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ålesund miniopas

Ålesund

Autonvuokraus Ålesund

Autonvuokraus Ålesund

Rannikkokaupunki Ålesund Länsi-Norjassa sijaitsee Møre og Romsdal läänin päin Norja Sea, ja on 42000 asukasta (2008). Ålesund on yksi suurimmista vientisatamiin kuivatun turskan, ja kaupunki on myös teollinen ja kaupallinen keskus alueella ja tärkeä liikenteen solmukohta. Ålesund sai kaupunkioikeudet vuonna 1848.

Joitakin kuuluisimpia nähtävyyksiä kaupungissa on Ålesund kirkko vuodelta 1909, Borgund kirkon (alun perin 1130) Aalesund Taideyhdistys (jossa näyttely nykytaiteen), Alesund museo (kotiseutumuseo, jossa keskitytään metsästykseen, kalastuksen ja merenkulun historia), Keskiajan museo kanssa arkeologiset kaivaukset, Ikä museo (ulkoalue vanhoja rakennuksia, kulttuuri-näyttely, kokoelma veneet, jne.), sekä taidemuseo KUBE – läänin galleria paikallisten, alueellisten ja kansainvälistä taidetta.Näyttelyssä maalausten, valokuvien, videoiden, kuvanveisto, arkkitehtuuri ja muotoilu.

”Art Nouveau Centre” kohteessa Aalesund on toinen nähtävyys, joka sijaitsee kaupungin keskustassa (Apotekergården). Sivusto avattiin vuonna 2003 ja se on kansallinen keskus Art Nouveau / Art Nouveau-tyyliin sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä.

3.5 km länteen Ålesund sijaitsee Atlantic Sea Park – yksi Pohjois-Euroopan suurin suolaisen akvaarioissa – joka on myös nähtävyys koko perheelle.

Ålesund valittiin kaunein kaupunki, jonka Englanti sanomalehti ”The Times” vuonna 2009.

Ålesund Airport Vigra sijaitsee saarella, 18 km keskustasta pohjoiseen.On vedenalainen tunneli yhteyden saarelle.

Suomi