Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Holmestrand

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Holmestrand sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Holmestrand miniopas

Autovuokraamo Holmestrand
Autonvuokraus Holmestrand

Holmestrand sijaitsee Kaakkois- Norjassa, erityisesti Vestfold maakunnan Oslonvuonolle.Kaupungissa on noin 10000 asukasta (2010), ja se sijaitsee 70 km eteläänOslo – Norjan pääkaupunki.

Holmestrand on kattava teollinen kaupunki, erityisesti alumiini tuotteita. Lisäksi kaupunki on kaunis venesatama, ja kesällä on hyvä uinti on suosittu ranta ”Dulpen” tai hieman pienempi uimarannan ”Hagemann”.

Kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet ovat Holmestrand kirkolle 1674, Hillestad kirkolle 1724, Botne kirkon 1200, ja Holst maatila 1756 – mikä taloa Holmestrand museo (kotiseutumuseo ja näyttelyitä maalauksia, malleja ja meriliikenteen esineitä mm 1500 ja päivään mennessä). Museossa on myös oma merenkulun osasto.

Muita nähtävyyksiä ovat Holmestrand Aluminium museo (jossa keskitytään tuotteen historia ja kehitys) sekä ”Duun House” – entinen koti kirjailija Olav Duun (1876-1939) oli yksi suurimmista runoilijoista.Talo on nyt museona, ja ulkona on Memorial Park.

Holmestrand myös hyviä ostosmahdollisuuksia ja ostoskeskuksia ja kauppoja, golfkenttä, uima-allas ja pujottelun mäki, jota voidaan käyttää talvella.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka on 43 km etelään Holmestrand.