Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Røros

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Røros sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Røros miniopas

Røros
Autonvuokraus Røros

Røros (väkiluku 3640 vuonna 2009) on kylä kunnassa Røros, joka sijaitsee Etelä-Trøndelagin läänissä. Kunta rajautuu idässä Ruotsiin. Maisema Rørosin on mäkinen suuri tasankoja ja yli 600 m. Lisäksi kunnassa on useita järviä ja kaksi kansallispuistoa – Femundsmarka ja Forollhogna National Park.

Røros on vanha kaivos kaupunki lukuisia kulttuuri jäänteinä, ja on täysin Unescon maailmanperintölistalle. Røros Copper Works aloitettiin vuonna 1644 ja oli käytössä vuoteen 1977. Nykyisin sen sijaan Rørosmuseet.

Lähes 1 miljoonaa ihmistä vierailee Røros vuosittain, ja museo sulatus malmien aukio on kaupungin suurin nähtävyys. Museossa hänen show maailmanperintöluetteloon Røros sen kaivostoiminnan historiaa. Kannattaa myös käydä kuona Road Malmplassen kaupunkien asukkaista asui aiemmin, ja opastettu kierros Olav Mine (joka on 13 km päässä keskustasta) on myös suositeltavaa. 

Suosittu talvella markkinat – Rørosmartnan – on vuosittainen tapahtuma helmikuussa. Markkinat kestää viisi päivää, ja on noin 80000 kävijää vuosittain.

Alueelliselle lentoasemalle Røros lentokenttä, joka sijaitsee 2 km keskustasta länteen, ja on suoria lentoja Oslon Gardermoenin lentokentältä.