Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Harstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harstad miniopas

Harstad
Autonvuokraus Harstad

Rannikkokaupunki Harstad sijaitsee Tromssan läänissä Pohjois-Norjassa on 23300 asukasta (2010).Kaupunki sijaitsee suurin saari – Hinnøya – kohti Vågsfjord.Saarella on kytketty Manner kautta Tjeldsundbrua.

Harstad on rikas kulttuurielämä, ja on myös tärkeä risteyspaikka. Nopea reitti, joka kulkee Bergenin ja Kirkkoniemen saapuu päivittäin Harstad, sekä pohjoiseen ja etelään lauttoja.

Nähtävyydet Harstad on ensisijaisesti luonteen kauniiseen Pohjois-Norja rannikon maisemaa. Kaupunki sijaitsee myös napapiirin pohjoispuolella, ja voi siten kirkkaalla säällä kokea yöttömän yön kesällä, ja revontulet talvella.

Muita nähtävyyksiä ovat Harstad Trond Arne kotiseutu – näyttely paikallisen alueen historiasta Harstad, Harstad kirkko 1958, Trondenes kirkko 1200, Adolf ase – maailman suurin maalla tykki, rakennettiin 2 World War II, ja purjelaiva ”Anna Rogde” – rakennettu 1867-1868. Tämä on luultavasti maailman vanhin purjehdus kuunari.

6 km pohjoiseen Harstad kaupunki on ”Røkenes Farm Guesthouse” 1750. Paikka on suosittu matkailukohde, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä. On olemassa useita kauniita vanhoja taloja, taidegalleria, ravintola / kahvila, ja golfkenttä lähistöllä.

Harstad isännöi vuosittain kulttuuritapahtuma ”Festival of North Norja”, ja tapahtuu kesäkuussa. Festival kestää viikon, joka tarjoaa konsertteja, näyttelyitä, näytelmiä jne.

Harstad / Narvik Airport on noin. 45 km etelään keskustasta.