Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lakselv

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lakselv sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lakselv miniopas

Lakselv
Autonvuokraus Lakselv

Lakselv on kylä Porsanger, joka sijaitsee Finnmarkin läänissä. Kylässä on noin 2100 asukasta (2009), ja on johtaja Porsangerfjord.

Ominaisuudet ja Lakselv Finnmarkin on suuri pohjoinen-Norja luonne, ja yhteisössä on myös osa Ruijan tasangolla. Voit kokeilla poron Pulkkamäki ja koiravaljakkoajelua. Finnmark on myös kalastajien paratiisi jokaiselle, joka nauttii kalastusta ja ulkoilua ja Porsangerfjord voit myös mennä hyljesafareita kuningasrapu kalastusvene.

Finnmarkin sijaitsee pohjoiseen napapiiriltä, ja hyvä paikka kokea yöttömän yön kesällä, ja revontulet talvella.

15 km pohjoiseen Lakselv – E6 Nordkapp – on Stabbursnes House ja Museum. Tämä on tietoa Lapin luonnon-ja kulttuurihistoriaa, ja asiat ympärillä tasangoilla, jokilaaksot, vuonoja ja rannikolla. Alueella on myös Stabbursdalen National Park ja Stabbursnes luonnonsuojelualueena ainutlaatuinen lintujen ja kasvien elämää.

Lakselv on tärkeä liikenteen solmukohta ja E6 kulkee kylän läpi. Lakselvista on myös valtatie 98 ja Tana Bru. Lisäksi lentokenttä Lakselv Airport – Banak (tunnetaan myös nimellä North Cape Airport) 3 kilometriä keskustasta pohjoiseen.