Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Florø

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Florø sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Florø miniopas

Florø
Autonvuokraus Florø

Florø sijaitsee Sogn og Fjordane maakunta, ja on Norjan suurin länsi kaupunki.Vuoteen 1997 se oli myös ainoa kaupunki New Jerseyssä. Kaupunki tila saavutettiin 1860 – ja Florø viettää 150-vuotisjuhliaan vuonna 2010. Itse kaupungissa on noin. 8500 asukasta (2009), kun taas koko kunnan (nimeltään Flora) 11500 elämää.

Florø nousi perustuu laajaan silakan kalastuksen 1800, ja kala-liittyvän teollisuuden ja viennin edelleen merkittävä kaupunkiin. Näyttää muuten kuin idyllinen pikkukaupunki, joka vuonna 1998 sai arvostetun ”Environmental City Award”.

On monia nähtävyyksiä ja noin Florøssa. Täällä on kauniit maisemat niin korkeita vuoria ja kaunista rannikkoa – ja sää ei ollut kutsunut uiminen, voit käydä uima-laitos ”Myrskylintu” keskellä kaupunkia.

Kun se tulee historiallisia nähtävyyksiä, käynti merimuseo suositellaan – tai matka Ausavika, siellä on yksi suuri ja mielenkiintoinen petroglyph sivustoja. Myös Kinnakyrkja – keskiaikainen harmaakivikirkko (vanhimmat osat 1000: n) on kauniilla saarella Kinn aivan kaupungin – on tutustumisen arvoinen. Saari on nähtävyys sinänsä, jos korkein kohta sijaitsee yli 300 m.   Poskissa toteuttaa myös Flora kunnan suurin kulttuuritapahtuma – kronikka pelata. Se on historiallinen näytelmä, joka rakennetaan vuosittain noin 20 Kesäkuu alaisuudessa Sogn og Fjordane Teater.

Flora Airport, joka sijaitsee 2 km luoteeseen kaupungin, on alueellinen lentoasema säännöllisesti lentoja Bergen (Flesland) ja Oslo (Gardermoen).