Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Andenes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Andenes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Andenes miniopas

Andenes
Autonvuokraus Andenes

Kylä Andenes (n. 2600 asukasta vuonna 2009) on hallinnollinen keskus Andøy kunta Nordlandin läänissä, sijaitsee pohjoiseen saaristoon Andøya Vesterålen. Se on tehty arkeologisia todisteita siitä, että ihmiset ovat eläneet Andøyan kivikaudelta lähtien.

Norja Air Force on suurempi tukikohdan Andenes – Andøya Air Station. On komennossa NATO – ja on yksi tärkeimmistä yritysten Andøya. Muuten, on myös avaruutta ja revontuliaktiivisuuden tutkimuksen ympärillä – suhteessa Andøya Rocket Range.

Lisäksi kauniit maisemat – ja keskiyön aurinkoa kesäkuukausina – on Andenes useita nähtävyyksiä osoittaa: Whale Centre (jossa esillä noin valaat ja valas tutkimus), Polar Museum (metsästys ja kalastus museo), Hisnakul (historialliset näyttelyt liittyvät ihmisen kasvot luonnon elementit) ja Northern Lights keskuksen (Popular Science) – kaikki tai lähes Andenes keskustaa.

Andøyan lentokenttä, joka on rinnakkain sijoitettaville kanssa Andøya Air Station, on pieni siviili lentokentän päivittäiset lennot Tromssa ja Bodø. Muuten käy hurtigruta Andøya (Risøyhamn) sekä Matkalla pohjoiseen ja etelään.