Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Drammen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Drammen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Drammen miniopas

Drammen
Autonvuokraus Drammen

Drammen, joka on noin. 62000 asukasta (115000 vuonna pääkaupunkiseudulla), joka sijaitsee syvällä Drammen, Norja – ja on hallinnollinen keskus Kaakkois Norja läänin Buskerud. Drammen joki jakaa kaupungin kahtia kun Bragernes (ja suurin osa) sijaitsee pohjoisessa, kun taas Strømsøssä.Tämä (myös rautatieasema) on etelässä. Vuoteen 1811, Bragernes ja Strømsøssä.Tämä kaksi itsenäistä latauksen paikassa. Drammen syntyi, kun kaksi lataa sivustoja yhdistettiin.

Yksi nähtävyyksistä Drammenin Museum mainittu. Se on sen tärkein haara entisessä halusi tilan Marienlyst (lueteltu noin. 1770) kaupunginosan Strømsøssä.Tämä.Myös Austad tilalla (vuodesta 1807) ja Gulskogen tilalla (alkaen 1700-luvun lopulla) – molemmat sijaitsevat aivan kaupungin hallinnoima Drammen museo.

Muuten, Drammen Teatteri merkittävä nähtävyys kaupunkiin. Rakennus vihittiin käyttöön vuonna 1870 – ja viime vuosina täysin palautunut suuri tulipalo vuonna 1993. Se on myönnetty Europa Nostra-mitali hyvästä kunnostustyöt. Kaupungin sydän on vanha Bragernes turve – kuten yhteydessä vuosituhannen valittiin Drammenin vuosituhannella.

Yksi vetonaula aivan erityinen luonne tunnelin kierre Bragernesåsen (rakennettu 1953). Tuulet sen kuusi ja puoli kertaa akselinsa ympäri – ennen kuin se liittyy näkökulmasta Spiral Top, jossa on ravintola ja suuri virkistysalue.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee noin. 70 km koilliseen Drammen.