Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Horten

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Horten sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Horten miniopas

Horten
Autonvuokraus Horten

Horten sijaitsee Kaakkois-Norjassa, Oslofjord Vestfold läänissä ja on noin 18200 asukasta (2009).

Rannikkokaupunki Horten on ehkä parhaiten tunnettu sen satamasta bilfergeforbindelsen Horten – Moss, jos matka kestää vain 30 minuuttia.Lauttayhteys kahden kaupungin välillä on ollut voimassa vuodesta 1582.

Yksi suosituimmista matkailukohteista Horten on Borre kirkko 1100 – ja ”Borre (Borre Park) kanssa suurin kokoelma kuninkaalliset haudat vuodesta 600-900 Tämä on myös maa, joka on historiallisen keskustan keskitytään viikingit.

Idyllisen Karljohansvern on useita sivustoja, kuten Marine Museum, Preus Museum (joka on valokuvaus museo) ja paikallisen historian keskellä.

10 km keskustasta Åsgårdstrand Horten, jossa kuuluisa taidemaalari Edvard Munch (1863-1944) vietti suuren osan ajastaan. Talossa hän oli säilynyt ja on nyt avoinna yleisölle.

Muuten Horten tarjoavat hyviä uinti kesällä kauniita hiekkarantoja, mukava keskustan kaupat ja yöelämän.

Lähin lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka sijaitsee 38 km etelään Horten.Myös Moss Lentokenttä –   Rygge on vaihtoehto, joka sijaitsee 28 km itään Horten (via lauttayhteys Horten- Moss ).