Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Molde Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Molde Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Molde Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Molde Lentokenttä
Autonvuokraus Molde Lentokenttä

Molde Lentokenttä, Kruunupyy (KOK) sijaitsee noin. 5 km itään Molde keskustasta.On bussi välillä lentoaseman ja keskustan yhteydessä lähdön ja saapumisen.Lentoasemalla on mahdollista vuokrata auton Hertz autovuokraamojen, Europcar, Sixt, Avis, Budget ja vuokraus hylky

Lentoasema avattiin vuonna 1972, ja viime vuosina infrastruktuuri on parantunut paljon.

Select Service Partner (SSP) toimii kahvila ja ravintola Molde lentokentälle, Williamtown. SSP on toimintaa 31 maassa ja on johtava lentokentän ravintoloissa ja flycatering. Siellä on langaton internetyhteys, ATM ja tax-free-myymälä lentoasemalla.